Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hitman-3-vse-co-vime-cover-nahled.jpg

Hitman 3: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Nedostihnuteľný vrah zakončil príbeh voľnej trilógie World of Assassination 20. januára 2021. Ako sa mu darilo v našej recenzii, čo na neho hovorili kritici vo svete, a aký dodatočný obsah sa pre túto akčnú adventúru pripravuje, si prečítate v našom špeciáli, ktorý vám ponúkne súhrn všetkého, čo o tomto diele vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hitman-3-tipy-cover-nahled.jpg

Hitman 3 (TIPY/NÁVOD) – Desať tipov, ktoré vám pomôžu hru riadne pokoriť

V našej nedávnej recenzii sme veľa vyzdvihovali vysokú znovu hrateľnosť a prepracovanosť herného sveta, v ktorom sa Hitman 3 odohráva. Aby sme vám trošku uľahčili orientáciu v univerze plnom vrahov, rozhodli sme sa pre vás spracovať špeciál, v ktorom sa dozviete viac o tom, ako možno zavraždiť jednotlivé ciele bez toho, aby ste boli všetkým na očiach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hitman-3-recenze-cover-nahled.jpg

Hitman 3 (RECENZIA) – Spanilá jazda agenta 47

Séria Hitman je tu s nami už viac ako dvadsať rokov, počas ktorých sa plešatý agent 47 mal možnosť vydať na nejedno dobrodružstvo. Niektoré jeho výpravy boli po stránke ohlasov úspešné, zatiaľ čo iné si až tak dobre neviedli, čo nakoniec viedlo k snahe reštartovať celú značku, vďaka čomu vznikla trilógia Hitman, ktorej posledný diel sme si mohli v minulých dňoch zahrať. Ako sa darí hre Hitman 3 v porovnaní s Hitman 2 a či disponuje nejakými nečakanými tromfmi, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hitman-3-oznameni-cover-nahled.jpg

Predpokladaný návrat Agenta 47 ukončí novodobú trilógiu Hitman (OZNÁMENIE)

Hitman, zabijak s ikonickým označením Agent 47, sa opäť vracia, aby sa popasoval so svojou minulosťou. V dánskom štúdiu IO Interactive už dopredu rozplánovali epizodicky rozprávaný príbeh plešatého nájomného vraha ako trilógiu, ktorú by mali zavŕšiť v januári 2021, okrem iného aj na konzolách novej generácie. Čo sme sa v rámci prezentácie The Future of Gaming dozvedeli o Hitman 3? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hitman-2-thumbnail-nahled.jpg

Hitman 2 (RECENZIA) – Svet ako vražedný nástroj

Po relatívne úspešnom epizodickom príbehu Agenta 47, s ktorým prišlo štúdio IO Interactive v roku 2016, sme sa konečne dočkali pokračovania. Otvorený koniec si priamo žiadal ďalší diel, ktorý nám tvorcovia teraz pod krídlami vydavateľa Warner Bros. Prináša na naše stroje. V recenzii sa dozviete, či sa séria posunula vpred alebo či prešľapuje na mieste.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií