AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-postavit-zahradni-domek-nahled.jpg

Ako postaviť záhradný domček

Sklad na náradie alebo miesto, kde môžete nerušene odpočívať. Aj to môže byť záhradný domček. Ako postaviť záhradný domček a na čo si dať pozor? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tavna-pistole-1-nahled.jpg

Tavná pištoľ uspokojí kreatívne túžby a pomôže aj v domácnosti

Tavná pištoľ je praktická pomôcka do domácnosti – skrýva sa v nej však aj veľa možností kreatívneho využitia. Na akom princípe vlastne funguje a čo všetko si s jej pomocou môžeme vyrobiť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-merici-technika-nahled.jpg

Meracia technika Bosch: presnosť, spoľahlivosť a odolnosť

Spoľahlivosť, vysoká odolnosť a hlavne stopercentná presnosť. To sú hlavné charakteristiky meracej techniky od spoločnosti Bosch. Čo všetko ponúka a na aké moderné technológie a inovácie sa môžete spoľahnúť? Prezradíme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ryby first.jpg

Ako sa starať o vodu v akváriu? (NÁVOD)

Krištáľovo čistú vodu v akváriu môžete mať pri správnej starostlivosti aj vy. Ako často meniť vodu v akváriu, ako odstrániť zákal a ako vodu účinne ochladiť? Všetko sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bojovnice-pestra-jak-chovat.jpg

Ako chovať betty bojovnice? (NÁVOD)

Bojovnica pestrá je atraktívna a obľúbená akváriová rybka známa svojou bojovnou povahou. Aké má nároky na chov, na čo si dať u betty pozor a zvládne jej chov aj začiatočník? Poradíme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-akvarijni-rybicky.jpg

Aké rybičky chovať v akváriu? (RADY A TIPY)

Ako si vybrať rybičky do akvária? Na čo dať pri výbere pozor, ktoré druhy rýb do akvária sa hodia do toho vášho a aké sú riziká spoločného spolužitia rôznych druhov rýb v jednom akváriu? Poradíme v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-chovat-andulku.jpg

Máme doma andulku (RADY A TIPY)

Ako chovať andulku a čo všetko budete potrebovať? Ako má vyzerať klietka pre andulku, čím ju kŕmiť a ako sa o andulku starať, aby bola u vás spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-biturbo-brushless-kladivo-nahled.jpg

Akumulátorové náradie Bosch BITURBO prináša najvyšší výkon na trhu

Nové akumulátorové náradie radu Bosch BITURBO Brushless v mnohých ohľadoch prekvapuje. Ponúka totiž výkon, ktorý sa klasickému náradiu nielen vyrovná, ale v mnohých prípadoch ho aj prekonáva. Čo všetko nové píly a vŕtacie kladivá od Bosch ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-servis-nahled.jpg

Bosch Servis zariadi opravu vášho náradia ľahko, rýchlo a na pár kliknutí

Aby náradie dobre fungovalo, musí mať zodpovedajúcu starostlivosť. Na to, aby náradie Bosch skvele šliapalo, je tu jeho špecializovaný Bosch Servis, ktorý vám navyše šetrí veľa času a námahy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-18v-power-for-all-navod.jpg

Akumulátor Bosch 18 V POWER FOR ALL je vhodný pre širokú škálu náradia značky Bosch

S jedinou batériou môžete napájať široké spektrum zariadení, ktoré využívate na záhrade alebo v dielni. Vie to systém Bosch 18 V POWER FOR ALL. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nytovani.jpg

Nitovanie – ustupujúca technológia, ktorá má stále čo ponúknuť

Potrebujete k sebe spojiť dva diely plechu inak ako zváraním? Riešením je spojenie nitom! Áno, táto obstarožná technológia spájania materiálov sa stále využíva najmä pre špecifické technické účely, ale rovnako ľahko môžete nitovať aj u vás doma. Prečítajte si v našom článku, aké druhy nitovania existujú, kde sa ešte využívajú a ako si vytvoriť svoj vlastný nitový spoj. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chata.jpg

Ako si čo najlepšie užiť leto na chate?

Chatárčenie a chalupárčenie je v posledných rokoch opäť v kurze a ponúka veľa možností, ako uplatniť svoje záujmy aj záľuby. Či už je to starostlivosť o záhradu, športové vyžitie alebo priateľské stretnutia v príjemnom prostredí. Vytvorte si tiež z vašej chalupy miesto, ktoré bude vašou oázou pokoja a pohody. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pece-o-krecka-nahled.jpg

Ako sa starať o škrečky

Chov škrečkov je nenáročný, sú preto ideálne ako prvý živý domáci maznáčik pre deti. Deti sa naučia zodpovednosti, aj tomu, ako sa k živému tvorovi správať. V našom článku sa dozviete, na čo si pred zaobstaraním škrečka dať pozor, akú klietku pre ne zaobstarať, čím škrečka kŕmiť a tiež to, akými chorobami škrečky trpia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chov-potkanu-4.jpg

Ako chovať potkany

Potkany sú spoločenské zvieratá a prítulní chlpatí kamaráti, ktorých chov zvládnu aj začiatočníci. Ako každý iný domáci maznáčik, aj potkan vyžaduje primerané prostredie a starostlivosť. Čo je pre potkany najlepšie a čo im škodí? Aké sú hlavné rady na chov potkanov? Odpovede nájdete v článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-pecovat-o-kralika_1.jpg

Starostlivosť o zakrslého králika

Aké sú hlavné zásady chovu zakrslého králika a na čo sa pripraviť? Akú vyžadujú klietku a je niečo, čomu sa rozhodne vyhnúť? Pokiaľ hľadáte odpovede na otázky týkajúce chovu zakrpatených králikov, ste tu správne. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nemoci-kraliku.jpg

Choroby králikov

Nech už ochorie akýkoľvek domáci maznáčik, je to nepríjemná situácia. Platí to aj u králikov. Aké sú najčastejšie choroby králikov? A ako ich liečiť? Ktoré choroby vyliečite svojpomocne a kedy bude potrebný zásah veterinára? Na všetky tieto otázky a mnohé ďalšie nájdete odpoveď v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/plemena-kraliku-nahled.jpg

Plemená králikov

Ako sa vyznať medzi plemenami domácich králikov, ktorých po svete behá viac ako sto? Podľa čoho sa odlišujú a aké sú význačné charakteristiky zaujímavých plemien? Všetky odpovede na tieto otázky nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zahradkari-nahled.jpg

4 typy záhradkárov: Ktorý z nich ste vy?

Záhradníčenie patrí k tým najobľúbenejším záľubám. Niekto si pestuje kvety za oknom, iný sa stará o rozľahlý sad ovocných stromov. Aj vďaka širokému rozšíreniu tohto hobby sa medzi záhradkári nájde pár celkom zaujímavých typov ľudí. Predstavíme si štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-vrtacky-nahled.jpg

Vŕtačky: akú vybrať a do čoho vŕtať

Každý domáci majster potrebuje vŕtačku. Jej výber ale nemusí byť na prvý pohľad tak jednoduchý. V článku preberieme rôzne druhy vŕtačiek a ukážeme si, čo je potrebné na vŕtanie do panelu, vŕtanie do betónu a ďalších materiálov. Čo všetko je dôležité poznať pri výbere vŕtačky a samotnom vŕtaní? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zahradni-vysavace-fieldmann-nahled.jpg

Náradie Fieldmann vám uľahčí prácu na záhrade

Česká značka Fieldmann ponúka široké portfólio záhradníckych a hobby výrobkov. V našom článku vám predstavíme pomocníkov pre jesenné upratovanie záhrady. Okrem trávnej kosačky sa vám bude hodiť aj záhradný vysávač Fieldmann FZF 4020-E. Pokiaľ skladujete vodu, tak by vám nemalo chýbať ani ponorné alebo kalové čerpadlo. Na koľko vás taká výbava vyjde? Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií