Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/velikost-chytrych-hodinek-titul.jpg

Ako vybrať správnu veľkosť smart hodiniek?

Vyberáte si smart hodinky, ale neviete ako správe zvoliť veľkosť tak, aby sedeli práve vám? V nasledujúcom článku sa pozrieme na základné pojmy pri určovaní veľkosti hodiniek a dáme vám aj pár tipov na konkrétne modely.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co jsou hybridní hodinky.png

Smart hybridné hodinky: skĺbenie technológií a elegancie

Uvažujete nad smart watch, ale odrádza vás nízka výdrž batérie alebo sa nechcete vzdať elegantného vzhľadu a mechanických ručičiek? Potom by vás mohli zaujať smart hybridné hodinky. O čo vôbec ide? A aké sú ich výhody a nevýhody oproti bežným inteligentným hodinkám? Na to sa pokúsime nájsť odpoveď v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gps-tracker.jpg

GPS lokátory postrážia všetko, čo je vám drahé

GPS lokátor je šikovný pomocník pre sledovanie osôb, automobilov, motocyklov, zvierat aj cenností. Ak máte obavy, že by sa vám niečo z toho mohlo stratiť, GPS lokátor je jednoduchým riešením. Nechajte si od nás poradiť, ako fungujú a aký druh bude najvhodnejší práve pre vaše potreby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lamax-watchy-05.jpg

LAMAX WatchY, inteligentné hodinky pre deti s GPS

Radi by ste mali prehľad o svojich ratolestiach, ale inteligentný telefón vám príde ako príliš riskantná alebo zbytočná investícia? Prinášame prvý pohľad na inteligentné hodinky LAMAX WatchY so zabudovanou GPS. Čo všetko dokážu tieto inteligentné hodinky pre deti? To sa dozviete v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Alcatel_MOVETIME_Track&Talk_chytre_detske_hodinky_nahled.jpg

Detské inteligentné hodinky Alcatel MOVETIME Track & Talk ušetria rodičom obavy

Hodinky MOVE TIME Track & Talk predstavujú inovatívny spôsob, ako udržať krok s aktivitou vašich detí a viesť ich k väčšej samostatnosti. Vďaka špeciálnej aplikácii v smartfóne môžete mať prehľad o tom, kde sa váš syn alebo dcéra aktuálne nachádza a prípadne sa s nimi môžete spojiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Apple-Watch-nahled.jpg

Apple Watch Series 2 sú vodotesné a majú GPS

Okrem nového iPhonu 7 predstavil Apple aj druhú generáciu inteligentných hodiniek Apple Watch. Zásadných zmien je celý rad – okrem zabudovaného GPS modulu sa najnovšie môžete tešiť na jasnejší displej, vyšší výkon a vodotesnosť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií