AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zeny_s_epilovanymi_nohami_1.jpg

Epilácia verzus depilácia: Ako sa zbaviť chĺpkov?

Odstraňovanie chĺpkov patrí medzi bežnú rutinu väčšiny žien. Spôsobov, ako dosiahnuť hladkú pokožku bez chĺpkov, je v dnešnej dobe hneď niekoľko. Medzi najobľúbenejšie patria holenie žiletkou a epilácia klasickým epilátorom. V našom článku sme porovnali rôzne metódy odstraňovania chĺpkov a nezabudli sme ani na rady na ľahšiu epiláciu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gillette-heated-razor.jpg

Holiaci strojček Heated Razor by Gillette Labs (RECENZIA) - Oholenie ako od barbera?

Vodotesnosť, výmenná hlavica, zohrievacie teliesko a technológia FlexDisc zaručuje jedno z najlepších domácich oholení, ktoré si môžete dopriať. Je to naozaj skvelý zážitok a ponúka všetko uvedené? Viac sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Balzam-po-holeni-dermacol-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: balzam po holení DERMACOL Men Agent Moisturizing

Tvár po holení si žiada upokojenie a hydratáciu. Obzvlášť tá moja, ktorá je citlivá a nepáči sa jej len tak niečo. Chcel som preto nejaký jemný kozmetický prípravok s upokojujúcim efektom. Zhodou náhod som objavil balzam po holení DERMACOL Men Agent Moisturizing Gel-Cream and Aftershave Balm, ktorý vyzeral, že by mohol splniť moje požiadavky. Ako to dopadlo? Bol som s ním spokojný? Prečítajte si v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/holici-strojky-philips-star-wars-nahled.jpeg

Ovládnite silu holenia s edíciou holiacich strojčekov Philips Star Wars

„Kedysi dávno v jednej preďalekej galaxii...“ zaznie v sálach kín 14. decembra a fanúšikovia Star Wars už sa nemôžu dočkať. A práve pre nich pripravila spoločnosť Philips darček na tohtoročné Vianoce. Limitovanú edíciu holiacich strojčekov Philips Star Wars. Sila temnoty ovládla jeden z nich. Aké charaktery vtlačil Philips do troch ďalších strojčekov?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Philips_OneBlade_uvodni.jpg

Holiaci strojček Philips OneBlade (RECENZIA) – Jeden za všetkých?

Zastrihávanie, tvarovanie aj holenie. To všetko by mal nový univerzálny holiaci strojček Philips OneBlade zvládnuť. Náš nekompromisný redaktor Ondrej vyskúšal OneBlade na vlastnej koži. Zaujíma vás, ako prístroj zo svojho pohľadu hodnotí?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií