PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/stage-series-9-pro-shavers-dt.jpg

Pánske holenie Braun pre dokonale hladkú tvár aj mužný styling celého tela

Holiace strojčeky a zastrihávače Braun poskytnú vašej tvári aj vášmu telu dokonalý servis, pretože ponúkajú mnoho stylingových možností. Či už ste vo svete holení nováčikom, alebo si potrpíte na výnimočnú úpravu fúzov a chĺpkov, s holiacimi strojčekmi a zastrihávačmi Braun bude váš výsledok vždy dokonalý. Aké jednotlivé série holiacich strojčekov a zastrihávačov Braun nájdete na našom trhu a pre koho sú primárne určené? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Gillette hlavní.jpg

S novým radom holiacich nástrojov a prípravkov King C. Gillette sa cítim ako kráľ (RECENZIA)

Vyskúšali sme nový holiaci rad King C. Gillette, ktorý ponúka kompletnú starostlivosť o tvár muža každého veku. Zahŕňa elektrický zastrihávač fúzov, mechanický holiaci strojček aj žiletkový strojček, páni majú navyše na výber veľké množstvo kvalitnej kozmetiky na hladký priebeh a dokonalý výsledok holenia. Ako sa jednotlivé produkty osvedčili a či by sme ich odporučili mužom, ktorí pravidelne dbajú o svoj vzhľad, sa dočítate v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/philips-S9000-prestige-nahled.jpg

Philips S9000 Prestige (RECENZIA) – Prémiový holiaci strojček pod drobnohľadom

Testovali sme jeden z najdrahších frézkových holiacich strojčekov Philips S9000 Prestige. V čom tkvú jeho hlavné výhody? Je to bezdrôtové nabíjanie? Alebo naopak hromada ušetreného času vďaka vysokému výkonu? A má strojček aj nejaké negatíva? Zistíte v recenzii Philips S9000 Prestige.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/holici-strojek-braun-series-9-nahled.jpg

Objavte holiaci strojček Braun Series 9

Dokonale hladká tvár bez podráždenia nie je mýtus. Je to práca najúčinnejšieho holiaceho strojčeka na svete, Braun Series 9. Vďaka akým technológiám strčí do vrecka ostatné holiace strojčeky?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií