AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Gillette-Venus-intimni-holeni-hlavni-banner.jpg

Gillette Venus na intímne holenie sľubuje hladkú pokožku bez podráždenia

Užite si príjemne hladkú a hebkú pokožku s radom produktov starostlivosti o intímne partie od Gillette Venus a Satin Care. Predstavujeme špeciálne vyvinutý produktový rad na komfortnú dámsku epiláciu aj jej následnú starostlivosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gillette-heated-razor.jpg

Holiaci strojček Heated Razor by Gillette Labs (RECENZIA) - Oholenie ako od barbera?

Vodotesnosť, výmenná hlavica, zohrievacie teliesko a technológia FlexDisc zaručuje jedno z najlepších domácich oholení, ktoré si môžete dopriať. Je to naozaj skvelý zážitok a ponúka všetko uvedené? Viac sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/muz-zrcadlo-zastrihovani-vlasu.jpg

Ako na strihanie vlasov a fúzov – strihy, ktoré zvládnete doma

So správnym zastrihávačom a s trochou cviku už nikdy nebudete potrebovať kaderníka. Že neviete, ako na to? V článku vám poradíme, ako na domáce strihanie vlasov aj strihanie brady.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hlavni-oneblade.jpg

Nie je to žiletka, ale Philips OneBlade. A po novom sa postará nielen o tvár, ale aj o telo

Holiaci strojček a zastrihávač Philips OneBlade vyniká svojou variabilitou a možnosťami, ktoré ocení každý moderný muž. Slúži nielen na klasické holenie a zastrihávanie fúzov, ale je tiež ideálny na úpravu celého tela. Holenie s ním môžete úplne prispôsobiť svojim zvyklostiam. Vďaka vodoodolným vlastnostiam zvládne ako holenie v sprche, tak klasickú úpravu fúzov na sucho. Aké ďalšie výhody Philips OneBlade ponúka?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/holici-strojky-philips-star-wars-nahled.jpeg

Ovládnite silu holenia s edíciou holiacich strojčekov Philips Star Wars

„Kedysi dávno v jednej preďalekej galaxii...“ zaznie v sálach kín 14. decembra a fanúšikovia Star Wars už sa nemôžu dočkať. A práve pre nich pripravila spoločnosť Philips darček na tohtoročné Vianoce. Limitovanú edíciu holiacich strojčekov Philips Star Wars. Sila temnoty ovládla jeden z nich. Aké charaktery vtlačil Philips do troch ďalších strojčekov?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Philips_OneBlade_uvodni.jpg

Holiaci strojček Philips OneBlade (RECENZIA) – Jeden za všetkých?

Zastrihávanie, tvarovanie aj holenie. To všetko by mal nový univerzálny holiaci strojček Philips OneBlade zvládnuť. Náš nekompromisný redaktor Ondrej vyskúšal OneBlade na vlastnej koži. Zaujíma vás, ako prístroj zo svojho pohľadu hodnotí?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií