Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/baldurs-gate-3-testy-gpu-nahled.jpg

Testy grafických kariet | Baldur's Gate 3

Testovali sme grafické karty na hre Baldur's Gate 3. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dying-light-2-testy-nahled.jpg

Testy grafických kariet | Dying Light 2: Stay Human

Testovali sme grafické karty na hre Dying Light 2: Stay Human. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-4-testy-gpu-nahled.jpg

Testy grafických kariet | Diablo IV

Testovali sme grafické karty na hre Diablo IV. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-testy-nahled.jpg

Testy GPU – God of War

Testovali sme grafické karty na hre God of War. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/3ccb8e10-2685-490d-b915-810b59db854b.jpg

FIFA 19 (RECENZIA) – Hviezdy zeleného trávnika vykročili na šampiónsku cestu

Niektorí vykríknu: „Konečne!“ Iní odfrknú: „Už zase?!“... každopádne v rozbehnutej jesene si nevieme predstaviť život fanúšika športových hier bez nového dielu futbalovej simulácie v podaní EA Sports. Tvorcovia sľubovali rad zmien oproti starším ročníkom a na nás teraz je, aby sme posúdili, či neklamali. Je FIFA 19 najlepší digitálny futbal na trhu? Zistíte v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pes-2019-cover-nahledsmall.jpg

PES 2019 (RECENZIA) – Navzdory absencie licencií

Väčšina sledovaných futbalových súťaží už je v plnom prúde, a tak väčšinu hráčov svrbia prsty pred začatím nového digitálneho ročníka. Do súboja o najlepšiu simuláciu tento rok vstupuje prvý Pro Evolution Soccer 2019 od Konami, ktorý sa na disky našich strojov prirútil na konci augusta. Po starostlivom testovaní vám prinášame svoje najčerstvejšie dojmy v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/railway-empire-logosmall.jpg

Railway Empire (RECENZIA) – Stavanie železnice pre nenáročných

Slávna séria Railroad Tycoon je už nejaký ten piatok mimo hru. Nahradiť sa ju v minulosti snažilo mnoho projektov, žiadnemu sa však nepodarilo uspieť. Teraz svoje šťastie skúšajú tvorcovia z Gaming Minds Studios, ktorí sa nás snažia zaujať svojou konceptu Railway Empire. Čo myslíte, podarí sa im to? Zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií