AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-vr-cerven-2020-nahled.jpg

Hry na VR – najlepšie tituly pre virtuálnu realitu: Top 30

Virtuálna realita dokáže rozdeliť hráčsku obec podobne ako spor o najlepšiu konzolu. Niekto na VR okuliare nedá dopustiť, iný ich nenávidí a mnohým hráčom sú zatiaľ ľahostajné. Pre fanúšikov a záujemcov pravidelne aktualizujeme náš výber a hľadáme medzi desiatkami viac či menej kvalitných titulov najlepších zástupcov 3D zábavy, ktorí by vás nemali minúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stalker-2-nejocekavanejsi-hry-nahled.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2024+ na PC, PS, Xbox a Switch

V tomto obsiahlom, pravidelne aktualizovanom výbere nájdete niekoľko desiatok tých najočakávanejších hier na platformy PC, PlayStation, Xbox a Switch, ktoré by k nám mali doraziť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/htc-vive-flow-special-logo.jpg

HTC Vive Flow (INFO) – recenzie, cena, HW požiadavky atď.

Fanúšikov moderných technológií nemohla minúť VR vlna, ktorá prináša stále nové hračky ponúkajúce pohlcujúce zážitky. Jedných z najaktívnejších vývojárov nájdeme vo firme HTC, ktorá nasmerovala svoje zdroje a vývoj na najvýkonnejšie (Vive Pro 2) a najprenosnejšie zariadenia pre virtuálnu realitu. Práve o aktuálne najľahších VR okuliaroch HTC Vive Flow sa dozviete viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/resident-evil-4-remake-cover-nahled_1.jpg

Resident Evil 4 Remake (INFO): Recenzia, Čeština, Separate Ways

Kritikmi oceňovaný a hráčmi milovaný Resident Evil 4 sa dočkal remaku. Nešlo navyše iba o presnú 1 : 1 modernizáciu grafiky a gameplayu – tvorcovia síce sľúbili, že „zachovajú podstatu pôvodnej štvorky“, ale zároveň chceli ponúknuť „čerstvý“ zážitok aj pre skalných fanúšikov tohto survival hororu, čo sa im z väčšej časti podarilo. Všetko podstatné o Resident Evil 4 Remake nájdete tu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-playstation-vr2-hry-top-nahled.jpg

Najlepšie hry na PlayStation VR2: TOP 15

Nová virtuálna realita od Sony odštartovala vo februári 2023 s viac ako 30 hrami, medzi ktorými nájdete ako úplné novinky, tak aj vylepšené verzie už vydaných titulov. Ako to už ale býva, oddeliť zrno od pliev najmä v prostredí VR hier nemusí byť jednoduché, a práve tu prichádzame na scénu my. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete 15 najlepších hier pre PlayStation VR2 všetkých možných žánrov, ktorých obstaraním neurobíte chybu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ps-vr2-headset-design-nahled.jpg

PlayStation VR2 – Všetko, čo vieme

Headset PlayStation VR2 nadväzuje na svojho úspešného predchodcu a na PlayStation 5 prináša najmodernejšie technológie virtuálnej reality. Prilbu s 4K HDR OLED displejmi a radom ďalších technológií, ako je sledovanie pohybu očí alebo haptická odozva, sprevádzajú nové Sense ovládače a pochopiteľne aj rad hier. Všetko, čo o PlayStation VR2 potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-call-of-the-mountain-key-art-nahled.jpg

Horizon Call of the Mountain: platformy, gameplay a ďalšie info

Sony svoj nový headset na virtuálnu realitu PS VR2 odprevadí novými hrami a vôbec prvou oznámenou PS VR2 exkluzivitou je Horizon Call of the Mountain. O hre toho zatiaľ príliš nevieme, pokiaľ by sme však mali hádať, najskôr nás čaká trošku odlišný náhľad na udalosti v postapokalyptickom svete Horizon, možno priamo druhého dielu Horizon Forbidden West. Vžijeme sa totiž do úlohy novej postavy, zatiaľ čo známe tváre vrátane Aloy nám budú pomáhať. Všetko, čo zatiaľ o Horizon Call of the Mountain vieme, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microsoft-flight-simulator-new-zealand-key-art-nahled.jpg

Microsoft Flight Simulator (2020): World Updaty, Top Gun DLC a ďalšie info

Nebeské výšiny máme od 18. augusta 2020 opäť na dosah zo svojich hráčskych brlohov. Francúzske štúdio Asobo sa totiž postaralo o znovuzrodenie legendárnej série Microsoft Flight Simulator, ktorá vstala ako bájny fénix z popola a ukázala krásy našej zemegule z kokpitu rôznorodých lietadiel. V nasledujúcom článku sa dozviete všetko, čo by vás o tomto virtuálnom plachtení medzi oblakmi mohlo zaujímať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nove-hry-cyberpunk-2077-thumbnail.jpg

Nové hry – rok 2020

Posledný tohtoročný diel nášho pravidelného špeciálu je tu. Novembrové Nové hry mali dve hlavné hviezdy, next-gen konzoly PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Tento mesiac má však, pri všetkej úcte k ubisoftiemu Fexynovi, jediného spoločného menovateľa. Tak schválne, či uhádnete, o ktorú hru ide (a schválne, či ju nestihnú naši severní slovanskí susedia ešte raz odložiť).

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nove-hry-prosinec-2019-cz-nahled_1.jpg

Nové hry – rok 2019

Koniec roka 2019 sa pomaly blíži, no ešte predtým, než zjeme všetky kaprie kosti a záverom bombastickej silvestrovskej noci zo zmrznutej zeme zoberieme posledný odtrhnutý, nie však rybí prstík, je potrebné si predstaviť decembrové herné menu. V našom pravidelnom seriáli, veľmi inovatívne pomenovanom, Nové hry vám ako obvykle ukážeme, ktoré herné tituly sa budú v nasledujúcich dňoch a týždňoch biť o pozornosť vašu aj tej vašej drahej polovičky – teda peňaženky. Poďme na to! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iron-man-vr-recenze-nahled1.jpg

Marvel’s Iron Man VR (RECENZIA) – Železným mužom ľahko a rýchlo

PlayStation 4 sa už pripravuje na odchod do konzolového dôchodku, úsvit svojho života však spestruje hráčom titulmi ako je The Last of Us Part II, Ghost of Tshusima či pre fanúšikov virtuálnej reality práve vychádzajúcim Marvel's Iron Man VR. Štúdio Camouflaj od začiatku vystupovalo veľmi ambiciózne a sľubovalo plnohodnotnú hru, ktorá nám umožní stať sa Iron Manom, teda splniť si sen nejedného fanúšika komiksov. To, či hra zažiarila ako repulsory Iron Mana alebo naopak pohorela ako ich cieľ, zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-squadrons-cover-nahled.jpg

Vesmírny simulátor Star Wars: Squadrons ukázal prvý trailer, ponúkne multiplayer aj story režim (OZNÁMENIE)

Tak dlho sa lieta s X-Wingom vesmírom, až Hviezda smrti vybuchne... O novej hre z univerza Star Wars sme počuli už nejakú dobu, najprv neplánovane unikla na internet pod kódovým označením Project Maverick, aby sme sa po niekoľkých mesiacoch dočkali oficiálneho oznámenia a prvého cinematic traileru. Čo všetko o Star Wars: Squadrons vieme, sa dočítate v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/half-life-alyx-recenze-cover-nahled.jpg

Half-Life: Alyx (RECENZIA) – Jeden deň v živote odbojárky

Štúdio Valve, poťažmo značka Half-Life, by sa mohlo v slovníkoch uvádzať ako synonymum pre revolúciu v hernom svete. Už tretíkrát sa im totiž podarilo prekonať vnímanie žánru strieľačky (jednotka príbehom, dvojka fyzikou) a dodať mu nový rozmer, tentoraz doslova, pretože Half-Life: Alyx si užijete iba vo všetkej komplexnosti virtuálnej reality. Ako sme si vychutnali výlet do Mesta 17, na ktorý sme museli čakať dlhých šestnásť rokov, sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/half-life-alyx-tipy-nahled.jpg

Half-Life: Alyx – Tipy na začiatok

Half-Life: Alyx rúca všetky hranice, ktoré sme doteraz mali možnosť vo virtuálnom priestore zažiť, o čom referujú nielen novinári, ale aj hráči po celom svete, ktorí už mali príležitosť nakuknúť do ulíc Mesta 17. V dnešnom článku sa však poväčšine nebudeme baviť o úžasnom audiovizuálnom spracovaní a geniálnej fyzike (to si necháme na blížiacu sa recenziu), ale zameriame sa na tipy, ktoré by vám mali pomôcť pri prvých krôčikoch v koži Alyx Vance. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-walking-dead-saints-and-sinners-recenze-cover-nahled.jpg

The Walking Dead: Saints & Sinners (RECENZIA) – Zatopeným mestom v rytme jazzu

Keď v októbri 2003 priniesol Robert Kirkman na pulty obchodov svoj prvý zošit The Walking Dead, možno ani netušil, aká senzácia sa z jeho komiksu v priebehu niekoľkých rokov stane. Do dnešného dňa už bolo vydaných 193 dielov, ktoré v češtine vyšli pod názvom Živí mrtví v tridsiatich zväzkoch, a od roku 2010 beží adaptácia v podobe televízneho seriálu, čo pritiahlo pozornosť tiež herných štúdií. V súčasnosti je najaktuálnejší VR titul Saints & Sinners od Skydance Interactive, na ktorý sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/half-life-alyx-hacking-nahled.jpg

Half-Life: Alyx môže naštartovať vývoj ďalších dielov plus novinky o prepojení s Half-Life 2: Ep. 2 (NOVINKA)

Síce sme sa nedočkali Half-Life 3, ale práve Half-Life: Alyx môže byť spúšťačom, ktorý nám roky očakávaný tretí diel prinesie. Valve by totiž v prípade úspechu HL: Alyx vytvorilo aj ďalšie hry z tohto univerza. Už teraz to ale vyzerá tak, že ani v marci vychádzajúci VR titul s Alyx Vance v hlavnej úlohe nebude skúpy na zaujímavé príbehové linky. Trailer totiž nenápadne pripomína udalosti z Half-Life 2: Episode 2. Viac sa dozviete v dnešnej novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/concrete-genie-ash-nahled.jpg

Concrete Genie (RECENZIA) – Súboj temnoty a žiarivých farieb

8. októbra 2018 sa na diskoch konzoly PlayStation 4 odohrá dobrodružstvo šikanovaného chlapca menom Ash, ktorý prostredníctvom svojho magického štetca bojuje s temnotou a snaží sa tak oživiť opustenú prístavnú štvrť. Concrete Genie od prvého traileru láka na fascinujúci vizuálny štýl, dokáže ale tento dojemný príbeh dospievajúceho chlapca štúdia PixelOpus ponúknuť niečo viac než len peknú grafiku?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beat-saber-recenze-nahled.jpg

Beat Saber (RECENZIA) – Šabľový tanec v zbesilom rytme

Ak sa zaujímate o domácu počítačovú scénu, museli ste o fenoméne pre virtuálnu realitu s názvom Beat Saber aspoň počuť. Slovensko-české tvorivé trio Ján Ilavský, Vladimir Hrinčár a Jaroslav Beck totiž vytvorilo titul, ktorý na Steame dlho vládol predajom nielen vo svojej kategórii, ale aj v konkurencii všetkých hier. Do našej redakcie sa konečne dostala verzia pre PS4, a tak sme sa do nej naplno ponorili. Ako sa nám rytmická šermovačka páčila, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/skyrim-vr-logosmall.jpg

The Elder Scrolls V: Skyrim VR (RECENZIA) – Staré zvitky, nové zážitky

Otestovali sme Skyrim VR, určený špeciálne pre PlayStation VR. Dokáže už pomerne dlhoročný diel z legendárnej série The Elder Scrolls od Bethesdy zaujať? V našej recenzii sa dozviete všetko podstatné.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/doom-vfr-logosmall.jpg

Doom VFR (RECENZIA) – virtuálne peklo na dosah ruky

Legendárny Doom od id Software po diskutabilnom porte pre Nintendo Switch vstupuje aj do sveta virtuálnej reality. Tentokrát už však s originálnym príbehom a hneď niekoľkými spôsobmi ovládania. V našej recenzii sme otestovali verziu pre PlayStation VR, Doom VFR však vychádza tiež pre HTC Vive.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií