AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/huawei-mate-30.jpg

Huawei Mate 30 (PREVIEW): skvelé fotomobily s neistou budúcnosťou

Aj napriek ich neistý osud sme sa v Mníchove dočkali oznámenia smartfónov Huawei Mate 30 a Mate 30 Pro. Podľa všetkého má ísť o veľmi výkonné fotomobily, ktoré však vzhľadom na americko-čínsku obchodnú vojnu zrejme nebudú schopné konkurovať popredným výrobcom. Možno sa ich ale predsa len dočkáme. Pozrieme sa, čo smartfóny ponúknu a ako to vyzerá s ich dostupnosťou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aab5d0cc-3f8c-4e1b-809c-fe0427243256.jpg

Huawei Mate 20 Pro (RECENZIA): Nový kandidát na kráľa telefónov

Otestovali sme prvý telefón s integrovanou čítačkou odtlačkov prstov v displeji, ktorým je Huawei Mate 20 Pro. Okrem toho ponúkne ešte najnovší 7 nm procesor Kirin, sústavu troch fotoaparátov s umelou inteligenciou a veľkou batériou. Vyrovná sa konkurencii v čele so Samsungom Galaxy Note9? Čítajte v našej recenzii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií