AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/apple-wwdc-2024-nahled.jpg

WWDC 2024 začne 10. júna. Apple ukáže novinky v iOS 18 a ďalších a doraziť má aj AI

Apple oficiálne oznámil termín konania svojej konferencie pre vývojárov, WWDC 2024. Uskutoční sa od pondelka 10. až do piatku 14. júna 2024. Na akcii ukáže novinky iOS 18 a ďalších operačných systémov. Dočkáme sa dlho očakávanej AI? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-imac-2021.jpg

Apple iMac 2021 s procesorom M1: Unboxing a prvé dojmy! (PRVÉ DOJMY)

Nový Apple iMac M1 je neuveriteľne štíhly, neuveriteľne kompaktný a neuveriteľne minimalistický. Konečne sme do rúk tiež dostali jeden kus – a Matúš sa po ňom hneď vrhol a tu sú jeho prvé dojmy! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-novinky.jpg

Ohybný a naťahovací displej, vrecková konzola od Valve, novinky od Apple a ďalšie! (NOVINKY)

Spoločnosť Royole bola jedna z prvých, ktorá predstavila stroj s ohybným displejom – a teraz ide ešte ďalej, pracujú na displeji nielen ohybnom, ale aj naťahovacom! Valve možno pracuje na prenosnej konzole – a Apple si na nás vraj chystá nielen nové hodinky, ale aj Mac Mini s vylepšeným a výkonnejším procesorom M1! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-novinky-alzatech.jpg

Superštíhly iMac 2021 M1, fialový iPhone 12, lokátor Apple AirTag a ďalšie! (NOVINKY)

Na prvej Apple Keynote 2021 bol predstavený celý rad nových produktov: Nové a superštíhle iMacy 2021 s procesorom Apple M1, výkonný tablet iPad Pro 2021 M1, iPhone 12 dostal novú farbu na tohtoročnú jar - a pokiaľ strácate veci, môže vám pomôcť nový Apple AirTag! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-expert-nahled.jpg

Apple Expert je pripravený vám pomôcť s otázkami

Neviete si rady s výberom produktu od Applu? Máte nejaké otázky ohľadom horúcich noviniek? Chcete niečo vedieť o službách Apple? Nielen v týchto prípadoch je vám plne k dispozícii náš Apple Expert. Ide o preškoleného špecialistu, ktorého môžete kontaktovať priamo na našom e-shope prostredníctvom chatu. Kedy ho zastihnete a s čím vám môže pomôcť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Apple-nahled.jpg

Chystá Apple nové MacBooky? Sledujte živé streamovanie s tlmočením do češtiny

Už dnes od 19:00 hod. chystá Apple konferenciu s názvom "hello again". Podľa špekulácií by mohol predstaviť nové modely radu MacBook Pro a iMac. Celú konferenciu môžete sledovať aj vy prostredníctvom nášho živého streamu, ktorý budeme tlmočiť do češtiny. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií