Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/marvels-spider-man-remastered-pc-key-art-nahled.jpg

Marvel's Spider-Man Remastered – Všetko, čo vieme

Séria Marvel's Spider-Man patrí medzi najúspešnejšie značky konzoly PlayStation a nie je tak divu, že aj Marvel's Spider-Man Remastered podľa vzoru iných PS exkluzivít vyšiel aj na PC. Okrem skvelej hrateľnosti a pútavého príbehu dostali majitelia stolných počítačov aj vylepšenú grafiku a celý dodatočný obsah. Všetko, čo o Marvel's Spider-Man Remastered potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-2-cover-nahled.jpg

Marvel's Spider-Man 2 – Všetko, čo vieme

Akčná adventúra Marvel's Spider-Man z roku 2018 patrí medzi najlepšie komiksové hry a exkluzivity konzoly PlayStation zároveň, fanúšikovia tak druhý diel očakávali prakticky od konca záverečných titulkov. O dva roky neskôr dorazil spin-off Marvel's Spider-Man: Miles Morales, plnohodnotný druhý diel bol ale oznámený až v roku 2021 v rámci PlayStation Showcase. Ako sa bude Marvel's Spider-Man 2 hrať, kedy vyjde a ďalšie potrebné informácie nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-wolverine-special-logo.jpg

Marvel's Wolverine: trailer a ďalšie info

Drsňák Wolverine patrí medzi najobľúbenejšie postavy, ktoré vzišli z marvelovského univerza. Večne nevrlého mutanta s výnimočnými regeneračnými schopnosťami a vysúvacími pazúrmi nájdeme nielen v partičke X-Menov, ale aj ako externého člena Avengers, pri ktorých platí za brutálneho mlátiča vrhajúceho sa bez strachu do víru bitiek. Práve jeho si vybralo štúdio Insomniac Games (Marvel's Spider-Man) ako ďalší charakter, ktorému sa budú venovať v samostatnom akčne adventúrnom spracovaní. čo všetko o Marvel's Wolverine vieme, sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-rift-apart-cover-nahled_1.jpg

Ratchet & Clank: Rift Apart (RECENZIA) – Interdimenzionálne dobrodružstvo

Zatiaľ čo na druhom a treťom PlayStation patrila séria Ratchet & Clank ku stáliciam (na obe platformy vyšlo 12 hier a jedna kolekcia), na PS4 vyšiel len remake pôvodného dielu z roku 2002. Skoro sa zdalo, že stále sa zvyšujúci výkon konzolí a viac realistická grafika sa ťažko prezentujú na akčnej adventúre s kresleným, skoro až detským vizuálom. Síce nevieme, či s nápadom na nový diel prišli sami vývojári zo štúdia Insomniac Games, alebo si pokračovanie „objednalo“ samotné Sony, na tom ale vlastne nezáleží. Nasledujúca recenzia vám prezradí, prečo je Ratchet & Clank: Rift Apart nielen vynikajúcou hrou, ale zároveň skvelou ukážkou toho, čo všetko PlayStation 5 dokáže.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-rift-apart-vse-co-vime-key-art-nahled.jpg

Ratchet & Clank: Rift Apart: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Štúdio Insomniac Games prináša už 14. diel (nepočítajúc hry pre mobilné telefóny) obľúbenej série Ratchet & Clank na PlayStation 5. Ikonické duo sa vracia v novom diele s názvom Ratchet & Clank: Rift Apart, ktorý je prvým pokračovaním od PS3 exkluzivity Ratchet & Clank: Into the Nexus z roku 2013. Hoci autori slávia veľký úspech so svojou ďalšou sériou Marvel's Spider-Man, fanúšikovia obľúbenej sci-fi akčnej adventúry dostanú už tento rok ďalšiu dávku osobitého humoru, pestrofarebnej grafiky a šialených zbraní. Všetko, čo o Ratchet & Clank: Rift Apart potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spider-man-2-spekulace-nahled.jpg

Marvel’s Spider-Man 2 (ŠPEKULÁCIA) – Pracuje sa tajne na pokračovaní komiksového hitu?

Minuloročná akčná adventúra Marvel's Spider-Man úplne bezpochyby patrí medzi tie najlepšie komiksové hry histórie. A pretože si táto PS4 exkluzivita prefíkane otvorila vrátka prípadnému pokračovaniu, druhý diel bol vzhľadom na úspech tohto titulu prakticky nevyhnutný. A aj keď k oficiálnemu oznámeniu zatiaľ nedošlo, vyzerá to tak, že sa okolo Pavúčieho muža začína zase niečo diať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ad2fca0f-92e1-446a-84c8-3a320aec5336.jpg

Marvel´s Spider-Man: The City That Never Sleeps (RECENZIA, epizóda 3.) – Silver Lining

Trojdielne DLC The City That Never Sleeps pre PS4 exkluzivitu Marvel´s Spider-Man sa blíži do finále. 3. a záverečná kapitola dorazila tesne pred Vianocami a Pavúčieho muža postavila do cesty pološialenému mafiánovi Hammerhead, ktorý chce ovládnuť celé mesto. Podarí sa vám v koži Spider-Mana jeho plány prekaziť? A ako sa nám vlastne posledná časť plateného DLC páčila?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-thumbnail-nahled.jpg

Marvel´s Spider-Man (RECENZIA) – Byť superhrdinom nikdy nebolo zábavnejšie

Komiksová akčná adventúra prichádza na disky našich PS4 v úplne originálnom príbehu Pavúčieho muža. Tešiť sa môžeme na detailne spracovaný New York, dynamický súbojový systém a predovšetkým na jedného z najslávnejších komiksových hrdinov. Ako sa Marvel´s Spider-Man podaril, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií