PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/silvestr-novy-rok.jpg

Silvester 2023 – 6 tipov na dokonalú párty

Neoslovuje vás organizovaná silvestrovská zábava, kedy sa musíte prispôsobiť rytmu, ktorý naplánoval niekto iný? Pripravte si ideálnu silvestrovskú party pre priateľov a svojich blízkych v pohodlí vlastného domova. Inšpirujte sa našimi tipmi na zábavu, dekorácie aj občerstvenie a bavte sa podľa svojich predstáv až do rána! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Hue_Perifo4.jpg

Philips Hue Perifo – koľajnicový svetelný systém na mieru

Koľajnicový systém osvetlenia Philips Hue Perifo dokáže svetlo úplne prispôsobiť vašim potrebám. Behom pár sekúnd tak zmeníte nielen intenzitu a farbu osvetlenia, ale aj rozmiestnenie svetelných zdrojov bez nutnosti zložitej montáže. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hue-philips-hlavni.jpeg

Vonkajšie osvetlenie nikdy nebolo jednoduchšie vďaka Philips Hue

Nové nízkonapäťové vonkajšie osvetlenie Philips Hue s označením Low volt slúži na osvetlenie vonkajšieho priestoru úplne inovatívnym spôsobom. Aké sú jeho možnosti, v čom spočívajú jeho výhody a prečo by sa mal práve tento druh osvetlenia stať súčasťou aj vašej záhrady, terasy či okolitého prostredia vášho domu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/svetlo-do-kuchyne-nahled.jpg

Ako vybrať svetlo do kuchyne

Zaujíma vás, aké svetlo do kuchyne zvoliť a ako správne nasvietiť miestnosť, v ktorej trávi rodina čas prípravou aj konzumáciou jedla? Pripravili sme pre vás praktický prehľad rôznych typov osvetlenia do kuchyne aj s odporúčaním, na aké miesta ich vhodne umiestniť tak, aby splnili svoj praktický aj estetický účel. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nanoleaf-nahled.jpg

Nanoleaf Shapes: Zostavte si cool svetlo na stenu podľa vlastných predstáv! (RECENZIA)

Svetelné panely predstavujú štýlový doplnok do štúdia alebo gamingového brlohu. Nanoleaf vydal novú generáciu svetelných panelov – Nanoleaf Shapes, ktoré si môžete poskladať tak, ako chcete – a môžete ich pokojne ovládať aplikáciou z telefónu! Ako to vlastne funguje? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-inteligentni-osvetleni_1.jpg

Ako vybrať inteligentné osvetlenie

Bežné žiarovky a lampy sú históriou. Teraz môžete svietidlá vo svojej domácnosti nielen rozsvecovať a zhasínať, ale meniť aj ich farbu, teplotu a intenzitu, ovládať všetky svetlá v miestnosti zároveň, alebo ich napríklad synchronizovať s hudbou. To všetko pomocou inteligentného telefónu, tabletu či webového rozhrania v počítači.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-hue-osvetleni-bluetooth-nahled.JPG

Philips Hue s pripojením cez Bluetooth – to vás bude baviť!

Začínate s inteligentným osvetlením Philips Hue a chcete si vyskúšať pohodlné ovládanie všetkých svetiel v jednej miestnosti? Aplikácia Philips Hue Bluetooth vám to umožní. Zistite, čo všetko na pripojenie cez Bluetooth potrebujete a ktoré svetlá túto funkciu podporujú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-Hue-Gradient-Lightstrip-nahled.jpg

Philips Hue Gradient Lightstrip – nové priestorové osvetlenie pre vzrušujúci zážitok u vás doma!

Páčilo by sa vám, keby vás každý vzhliadnutý film, pustená pesnička aj počítačová hra naplno vtiahli do seba? Predstavujeme vám nové LED pásy Philips Hue Gradient LightStrip, ktoré sa postarajú o jedinečné chvíle priamo u vás doma! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-hue-nove-osvetleni-nahled.jpg

Predstavujeme: tri nové typy svietidiel Philips Hue

Philips vyšiel na svetlo s tromi novinkami, ktoré dajú osvetleniu vašej domácnosti úplne iný rozmer. Hue Centris dokonale zastúpia bežné stropné svetlo, žiarovka Hue White nahradí klasickú 100 W žiarovku s benefitmi navyše a Hue LightStrip Plus V4 predstavuje vylepšenú verziu svojho predchodcu. Spoznajte ich všetky tri! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/colors.png

Osvetlite svoj domov inteligentným osvetlením WiZ a získajte zadarmo inteligentnú zásuvku

Inovujte svoju domácnosť a kúpte si moderné, úsporné a inteligentné osvetlenie WiZ, ku ktorému máte teraz možnosť získať zadarmo múdru zásuvku WiZ Smart Plug pre automatické zapínanie a zhasínanie svetiel aj ďalšie pokrokové možnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-hue-ovladace-1.jpg

Vyberte ten správny ovládač pre Philips HUE

Systém inteligentného osvetlenia Philips Hue môžete ovládať nielen inteligentným telefónom, ale aj fyzickými ovládači. Medzi ne patria Dimmer Switch, Tap Switch a Montion Sensor. Ako tieto ovládače fungujú a pre aké miestnosti sú najvhodnejšie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/osvetleni-do-detskeho-pokoje.jpg

Ako vybrať osvetlenie do detskej izby

Výber vhodného osvetlenia pre deti nie je až taká banalita, ako by sa mohlo zdať. Do úvahy musíte vziať nielen prianie vášho potomka, ale aj dizajn, rozmery a dispozičné možnosti izby. Opomenúť by ste nemali ani umiestnenie, počet okien aj odtieň výmaľby. Ako teda vybrať vhodné svetlo pre deti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Philips-Hue-barevne-zarovky-bridge.jpg

Svetlá Philips Hue zažiaria ešte výhodnejšou cenou príslušenstva

Inteligentné bezdrôtové osvetlenie Philips Hue prináša priaznivé zmeny v radoch Philips Hue White, White Ambiance a White and Color Ambiance. Ak chcete svoju domácnosť inteligentne rozsvietiť, potom vás poteší výhodný štartovací balíček. Ak už u vás Philip Hue svieti, určite oceníte žiarovky vo výhodnejšom balení. A to všetko navyše v obaloch s vylepšeným dizajnom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nastaveni-philips-hue-nahled.jpg

Nastavenie Philips Hue

Stále ešte svietite obyčajnou žiarovkou? Potom prichádzate o veľa možností, ako si svoju domácnosť prispôsobiť a vylepšiť. Inteligentné osvetlenie Philips Hue zmení váš pohľad na svetlo. Pozrite sa, čo všetko sa dá v aplikácii Hue nastaviť a ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-hue-aplikace-nahled.jpg

9 najlepších aplikácií pre Philips Hue

Okrem oficiálnej Philips Hue aplikácie existuje množstvo ďalších aplikácií, ktoré schopnosti systému inteligentného osvetlenia rozširujú. Vybrali sme pre vás tie najzaujímavejšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/smart-home.jpg

SmartHome, čiže ako mať pod palcom inteligentnú domácnosť

S pojmom SmartHome, čiže inteligentná domácnosť, sa stretávame čoraz častejšie. Čo presne to však znamená a ako nám technologický pokrok dokáže uľahčiť život? Pozrite sa na možnosti, ako ovládať domácnosť doslova jednoduchým dotykom palca! Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií