PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/BPM connect 2 nahledovy obrazek.jpg

Inteligentné meranie krvného tlaku s tlakomerom Withings

Spoločnosť Withings predstavuje inteligentný tlakomer Withings WPM05-all-Inter. Tlakomer na krvný tlak je vybavený pripojením Wi-Fi a Bluetooth a vďaka bezplatnej aplikácii Health Mate ukladá vaše zdravotné údaje, ktoré môžete ľahko zdieľať so svojím lekárom, aby ste dosiahli ešte lepšiu zdravotnú starostlivosť a optimalizáciu zdravia. Aké ďalšie vymoženosti pre vás má táto dvojica? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-hodinky-zdravotni-funkce-clanek.jpg

Inteligentné hodinky a zdravotné funkcie

Inteligentné a športové hodinky nás dokážu viesť v tréningu či meditácii, ale aj upozorniť v rámci pravidelného merania na odchýlku, ktorá môže byť symptómom kardiovaskulárneho alebo respiračného ochorenia. Privolať pomoc, natočiť EKG, zmerať tlak. Čo všetko dnešné smart hodinky vedia (alebo čoskoro vedieť budú)? Poďme sa na to pozrieť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nokia-smart-health-nahled.jpg

Nokia Health vám pomôže na ceste k zdraviu

Inteligentné zdravie, čiže SmartHealth, predstavuje účinnú prevenciu ťažkých ochorení a cestu k zdravému životnému štýlu. Chcete sa cítiť lepšie, schudnúť alebo si udržať pevné zdravie? Tri nové inteligentné kúsky fínskej spoločnosti Nokia – inteligentná osobná váha Nokia Body BMI WiFi, inteligentný tlakomer Nokia BPM+ a redizajnovaná mobilná aplikácia Nokia Health Mate – sú základom na ceste za zdravším ja. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/chytre-zdravi-nahled.jpg

Ako si inteligentne strážiť zdravie

Zdravý životný štýl je základ fyzického aj psychického zdravia. Ale ako si ho dlhodobo udržať? Postarajú sa o to inteligentné zariadenia. Pomôžu vám s motiváciou aj podporou v začiatkoch, zaznamenajú všetky dôležité hodnoty a poskytnú vám dlhodobý prehľad o tom, ako skvele si vediete. Aké inteligentné pomôcky používať na udržanie tela v skvelej kondícii? Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií