AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/wasteland-3-cover-nahled_1.jpg

Wasteland 3 (RECENZIA) – Snehom zaviaty Fallout

Keby minulý mesiac dorazilo očakávané Baldur's Gate 3, vývojári z inXile Entertainment stojaci za Wasteland 3 by to nemali jednoduché, pretože by sa im postavila do cesty zrejme až príliš silná konkurencia. Našťastie pre nich došlo k odkladu, vďaka čomu ich RPG nemá soka ohrozujúceho jeho prípadný úspech. Či sa tento fakt prejavil na vyladenosti celku, na akej báze funguje jeho súbojový systém a ako je na tom herný svet, vám načrtneme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wasteland-3-hrdinove-nahled.jpg

Wasteland 3 má dátum vydania (NOVINKA)

Zatiaľ čo nám niektoré tohtoročné akcie servírovali doslova jednu bombu za druhou, Xbox X019 patril medzi udalosti, pri ktorých asi zaspávali aj niektorí skalní fanúšikovia Xboxu. Napriek tomu sme sa v jej priebehu dočkali pár zaujímavých momentov, medzi ktoré rozhodne patrilo vypustenie nového trailera k Wasteland 3, ktorý fakticky zakončil celý maratón. Čo všetko čerstvé video prinieslo, vám povieme v nasledujúcich odsekoch našej novinky.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií