AP+ slevy v app

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/apple-iphone-12-slevy-nahled.jpg

Nové iPhony 13 sú tu, ostatné rady sa stávajú dostupnejšie.

Pozeráte sa po niektorom z telefónov iPhone a zároveň ste sa k jeho kúpe ešte nerozhodli? Teraz je ten správny moment, kedy o jeho zakúpení začať vážne uvažovať. Apple totiž len pred pár dňami predstavil nové iPhony 13 a to znamená jediné – táto iPhone akcia vám prinesie výrazné zľavy na dve predchádzajúce generácie, teda iPhone 12 a iPhone 11. A jediné, čo pre získanie zľavy musíte urobiť, je neotáľať. Je totiž jasné, že po týchto modeloch sa doslova zapráši.  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alza-renewd.jpg

ALZA RENEWD: Profesionálne repasované iPhony - ako nové, so zárukou!

Chcete si zaobstarať kvalitný mobilný telefón – a netrváte na tom, aby bol úplne nový? Repasované telefóny RENEWD majú novú batériu, nový operačný systém – a tiež záruku dva roky! Za rozumné peniaze tak môžete používať kvalitný telefón. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/proc_upgradovat_iphone_11_nahled_1.jpg

Prečo upgradovať na iPhone 11?

Rodina telefónov Apple iPhone 11 ponúkne hneď trojicu telefónov, medzi ktorými si každý vyberie. Či už vám záleží na kompaktných rozmeroch a veľkosti displeja, kvalitách fotoaparátu, či podpore najnovšieho softvéru, máte vždy po ruke správneho spoločníka. Ako si vybrať ten správny model a čím všetkým vám uľahčí život? Read more »
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info