AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jabra-17.png

Jabra Elite 8 Active: Perfektný parťák pre športovcov aj náročných používateľov

True Wireless slúchadlá Jabra Elite 8 Active sú ideálnym výberom pre športovcov aj náročných používateľov, vďaka vysokej odolnosti, kvalite zvuku a pohodliu. Testované podľa vojenských štandardov sľubujú spoľahlivosť v každej situácii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jabra-panacast-nahled.jpg

Jabra PanaCast: Panoramatická kamera na profesionálne videokonferencie! (RECENZIA)

Panoramatická kamera Jabra PanaCast, ktorá zaberie celú miestnosť je určená na konferenčné hovory celých tímov a dokonca inteligentne prispôsobí prenos obrazu počtu ľudí, ktorí pred kamerou sedia Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/jabra-small.jpg

Keď bezdrôtové slúchadlá, tak jedine Jabra

Bezdrôtové slúchadlá Jabra sú skvelým doplnkom pre každého športovca telom aj dušou. Dajte zbohom otravnému káblu a užívajte si pohodlie aj úplne voľné ruky. Navyše získate kvalitný zvuk doplnený o veľmi atraktívne funkcie vrátane merania tepu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Jabra4_1.jpg

Jabra vám zaistí firemnú komunikáciu na vysokej úrovni

Dánska spoločnosť Jabra prináša široký sortiment káblových a bezdrôtových náhlavných súprav, ktoré pomôžu zvýšiť produktivitu a spokojnosť pracovníkov. V našom článku vám ukážeme, ako vybrať to správne riešenie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jabra.jpg

Jabra - novinky pre vaše uši

Jabra je svetový výrobca inovatívnych riešení náhlavných súprav a komunikátorov. Svoj ohromný potenciál dokáže premeniť na veľmi zaujímavé výrobky, ktoré sú u zákazníkov prijímané vždy s veľmi kladnou odozvou. Poďme sa teda spoločne pozrieť na niektoré horúce novinky v ponuke spoločnosti Jabra. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií