AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/age-of-mythology-retold-cover-nahled.jpg

Age of Mythology: Retold (INFO) – Všetko, čo vieme

Tvorcovia obľúbenej RTS série Age of Empires sú v poslednom čase veľmi aktívni. Za posledné 4 roky vydali definitívne edície na prvé tri diely série a veľmi úspešný 4. diel. Nezabudlo sa však ani na spin-off série – Age of Mythology, ktorý pôvodne vyšiel v roku 2002 a v roku 2014 sa dočkal remastera (Age of Mythology: Extended Edition). Počas osláv 25. výročia značky Age of Empires tvorcovia oznámili práce na Age of Mythology: Retold – definitívnu edíciu tohto podareného spin-offu. Čo od nej môžeme očakávať, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/anno-1800-logo.jpg

Anno 1800 (NOVINKY) – Annoversary Update a ďalšie info

Prvý diel úspešnej série budovateľských stratégií Anno vyšiel pred viac ako 20 rokmi a odvtedy sme mohli utvárať národy v rôznych historických dobách, ale aj v budúcnosti. V titule Anno 1800 od štúdia Blue Byte zavítame späť do histórie, konkrétne do 19. storočia a na vlastnej koži prežijeme úsvit priemyselného veku. Všetko, čo by vás mohlo zaujímať, vrátane informácií o najnovšej konzolovej edícii, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prince-of-persia-the-lost-crown-info-cover-nahled.jpg

Prince of Persia: The Lost Crown (RECENZIE – Súhrn)

Séria Prince of Persia patrí k herným legendám, ktorá prešla za takmer štyri desaťročia obrovský kus cesty. Od DOSovej plošinovky sme sa dočkali radu akčných adventúr, ale najnovší titul sa vracia späť ku skákačkovým základom a podľa recenzií sa tento návrat nadmieru podaril. Všetko, čo vieme o Prince of Persia: The Lost Crown, sa dočítate nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ixion-cover-nahled.jpg

IXION (RECENZIA) – Vesmírna stanica je poslednou nádejou ľudstva

V budovateľskej stratégii na prežitie IXION od Bulwark Studios sa chopíte vesmírnej stanice Tiqqun a vydáte sa naprieč nebezpečným vesmírom. Kvôli katastrofickej udalosti sa totiž Zem stáva neobývateľnou a vaším cieľom je dostať poslednú preživšiu ľudskú rasu na inú planétu, kde je možné zabezpečiť pokračovanie nášho druhu. Či stoja ľudia za záchranu, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cities-skylines-2-key-art-nahled.jpg

Cities: Skylines 2 (RECENZIE – Súhrn)

Pre všetkých milovníkov mestských simulácií sa oznámenie pokračovania Cities Skylines od vydavateľa Paradox Interactive, jednej z najlepších hier v tomto žánri, stalo splneným snom. Autori zo štúdia Colossal Order sa v Cities: Skylines 2 snažili dosiahnuť najrealistickejší zážitok doteraz, ktorý preverí vaše kreatívne schopnosti a umenie čeliť problémom. Čo všetko o druhom dieli vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-settlers-new-alies-cover-nahled.jpg

The Settlers: New Allies – Všetko, čo vieme

Slávna strategická séria The Settlers sa po rokoch pokúsila vrátiť na scénu. Reboot série sa však nestretával s optimálnym vývojom čo sa nevyhnutne prejavilo aj na výslednej kvalite. Čo môžete od The Settlers: New Allies od štúdia Ubisoft Düsseldorf čakať, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/anno-1800-nejlepsi-budovatelske-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie budovateľské stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Chcete relaxovať pri sledovaní novo vybudovanej dediny, alebo hľadáte hru, ktorá dá zabrať vašim staviteľským schopnostiam? Ak áno, máme pre vás pravidelne updatovaný článok s tipmi na výborné budovateľské stratégie, ktoré stoja za pozornosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/park-beyond-special-logo.jpg

Park Beyond: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Budovateľské stratégie rastú v posledných rokoch ako huby po daždi. Park Beyond je jednou z tých, v ktorej sa pustíte do budovania veľkolepého zábavného parku. Nebudete však správcom, ale ambicióznym architektom. Čo všetko o tomto kúsku vieme, kedy dorazí, ako bude vyzerať gameplay a oveľa viac nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-4-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Mnoho rokov vyvíjaný pokračovateľ kultovej RTS značky Age of Empires bol jeho tvorcami konečne detailnejšie predstavený. Kam sa v Age of Empires IV pozrieme, koľko frakcií nám toto dielo na štarte ponúkne, ako na tom budú príbehové kampane a kedy by malo dôjsť na jeho vydanie, nájdete v našom špeciále, orientovanom na to, čo všetko o tomto očakávanom titule vieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-settlers-new-allies-key-art-nahled.jpg

The Settlers (PREVIEW) – Návrat ku koreňom

Na Gamescome 2018 Ubisoft spolu s vývojárskou spoločnosťou Blue Byte predstavil reštart legendárnej budovateľskej značky The Settlers. Ako na nás zapôsobila ukážka z hry samotnej, čo od nej očakávame a kedy k nám pravdepodobne dorazí, zistíte v našom preview.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií