AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/tws-spunty-jbl.jpg

Trojica nových TWS JBL štupľov: Ktoré sú pre vás? (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Spoločnosť JBL vydala trojicu nových True Wireless slúchadiel s podporou potlačenia okolitého hluku. Aké sú, ako sa nosia a ako hrajú? To vám vysvetlí Radovan! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jbl-sluchatka-nahled.png

JBL LIVE 460NC a JBL LIVE 660NC: Geniálne slúchadlá do mesta! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Dnes sa pozrieme na dva modely slúchadiel s potlačením hluku do mesta: Nové slúchadlá JBL LIVE 460NC na uši a väčší model JBL LIVE 660NC cez uši! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jbl-live-pro-plus-tws.jpg

JBL Live Pro+ TWS: Najlepšie True Wireless štuple roku? (RECENZIA)

Radovan donedávna nebol práve fanúšik štupľov do uší – do tej doby, než dostal na recenziu True Wireless štuple JBL Live Pro+. Čo sa mu na nich páči? To všetko sa dozviete v tejto recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jbl-multibeam.jpg

Filmová nálož za pár eur! JBL Bar 5.0 Multibeam (RECENZIA)

Soundbary sú ideálne riešenie v prípade, že chcete k svojmu televízoru dobrý zvuk, ale nemáte miesto a alebo chuť rozmiestňovať si po izbe veľké repráky. Soundbar JBL Bar 5.0 Multibar nepotrebuje ani subwoofer a navyše používa beamforming, ktorý simuluje zvuk prichádzajúci zo strán. Ako to robí? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jbl-125tws-nahled.jpg

JBL Tune 125 TWS a JBL Tune 225 TWS: Štýlové špunty od JBL! (RECENZIA)

Chcete praktické slúchadlá do mesta? Nechcete nosiť veľký náhlavný model a radšej pôjdete do podstatne praktickejších štupľov? JBL ponúka celý rad kompaktných True Wireless slúchadiel - a dnes sa pozrieme na modely JBL Tune 125 TWS a JBL Tune 225 TWS! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jbl-club-sluchatka-nahled.jpg

Slúchadlá JBL Club ponúknu profesionálny zvuk na každodenné použitie

S absolútne novou sériou bezdrôtových slúchadiel JBL Club sa spoločnosť JBL púšťa do vôd zariadení, ktoré majú šancu osloviť aj audiofilsky orientovaných poslucháčov. Trojica nových slúchadiel je nabitá funkciami, ale hlavne, podľa vyjadrenia výrobcu, má zvuk, ktorého kvalitu strážili hudobní profesionáli. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jbl-charge-4-recenze-a-testy.jpg

Bezdrôtový reproduktor JBL Charge 4 (RECENZIA)

JBL Charge 4 opäť trochu povyrástol. Zvýšil maximálnu hlasitosť a zlepšil hudobný prejav. Má vôbec nejaké muchy, alebo sa už dotiahol na post najlepšieho bezdrôtového reproduktora? A ako sa mu darí v porovnaní so starším JBL Charge 3? Naša recenzia odpovie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/95c9a016-73ea-485e-b604-844493d77bab.jpg

Bezdrôtový reproduktor JBL PartyBox 300 je obor, ktorý ozvučí každú párty

Párty reproduktor JBL PartyBox rozhodne neprehliadnete ani neprepočujete. Nielen vďaka silnému zvuku a rozmerom. Jeho neoddeliteľnou súčasťou totiž je aj to, že sa postará o poriadne osvetlenie na vašom večierku. Hudbu navyše môžete púšťať z množstva zdrojov. Čo všetko dokáže tento obor? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jbl-everest-elite-750nc-clanek.jpg

Bezdrôtové slúchadlá JBL Everest Elite 750NC sú ideálne na cesty

Ocenenie EISA sa udeľuje tým najlepším produktom v najrôznejších oblastiach elektroniky. V kategórii Audio si ho tento rok odniesli bezdrôtové náhlavné slúchadlá JBL Everest Elite 750NC. Výrobca ich propaguje ako ideálne na cestovanie a vybavil ich niekoľkými zaujímavými technológiami, medzi ktoré patrí napríklad aktívne odhlučnenie. Čo všetko slúchadlá ponúkajú? A získali ocenenie zaslúžene? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/pulse-small.jpg

Netradičný reproduktor JBL Pulse

Parádna zvuková stránka, bezdrôtová komunikácia s vaším inteligentným zariadením a predovšetkým pulzujúce farby zo všetkých strán. JBL Pulse je bezdrôtový reproduktor novej generácie. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií