PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/total-war-pharaoh-cover-nahled.jpg

Total War: Pharaoh (RECENZIE – Súhrn)

Štúdio Creative Assembly sa vracia na historické bojové polia. Po fantasy Warhammeri si berie na paškál staroveký Egypt, presnejšie povedané obdobie tzv. Novej ríše (na konci doby bronzovej). Total War: Pharaoh sľubuje nové herné mechanizmy, ktoré majú ozvláštniť celkovú hrateľnosť v mixe ťahovej a real-time stratégie, na ktorú sme pri sérii zvyknutí. V našom článku sa o tomto titule dozviete všetky dôležité informácie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rise-of-the-ronin-cover-nahled.jpg

Rise of the Ronin – Všetko, čo vieme

Rise of the Ronin je pripravovaná akčná RPG hra od japonského štúdia Team Ninja, ktoré má na svedomí napríklad úspešnú sériu Nioh inšpirovanú souls hrami či samostatný titul Wo Long: Fallen Dynasty. V roku 2022 však štúdio oznámilo prvé informácie o dobrodružstve samuraja bez pána (ronin) zasadeného do Japonska 19. storočia s názvom Rise of the Ronin. Všetko, čo o tejto hre potrebujete vedieť, nájdete tu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-vii-remake-part-2-logo1-nahled.jpg

Final Fantasy VII Rebirth (INFO): Dátum vydania, Gameplay, Trailery

Final Fantasy VII Remake nepochybne patrí k najambicióznejším videoherným prerábkam posledných rokov a zatiaľ čo zbiera jedno pozitívne hodnotenie za druhým, v Square Enix usilovne pracujú na jeho pokračovaní. Čo si na nás Final Fantasy VII Rebirth chystá? Akým smerom sa vydá jeho príbeh a aké zmeny v hrateľnosti môžeme očakávať? Odpovede na tieto a ďalšie otázky nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stellar-blade-cover-nahled.jpg

Nové hry: apríl 2024 – Stellar Blade, Sea of Thieves a ďalšie

Najmä v prvej polovici apríla bude mať väčšina hráčov zrejme príležitosť dohnať niektoré herné resty, poriadna nálož noviniek na nás totiž čaká až koncom mesiaca. Za pozornosť stojí najmä akčná hack and slash adventúra Stellar Blade vychádzajúca exkluzívne na PlayStation 5. Naopak niekoľko doterajších Xbox exkluzivít v rámci novej stratégie Microsoftu zamieri otestovať konkurenčné vody – okrem výborného survivalu Grounded sa najväčšia pozornosť upiera k pirátskemu MMO Sea of Thieves, ktoré sa zaradilo medzi najviac predobjednávané hry na PS Store. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-plus-og-logo.png

PlayStation Plus Hry mesiaca: marcové hry zadarmo

Od 5. marca budú môcť majitelia predplatného PS Plus zasadnúť do monopostov F1, stať sa majstrami kung-fu a vyriešiť záhadu zmiznutých detí. Do PlayStation Plus navyše mieri rozšírenie pre obľúbenú space-operu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dune-awakening-logo.jpg

Dune: Awakening – Všetko, čo vieme

Na Gamescome 2022 sme sa dočkali oznámenia survival MMO titulu s názvom Dune: Awakening. Pokiaľ patríte medzi fanúšikov Herbertovej sci-fi ságy, na tento počin od nórskych Funcom (Conan Exiles), by ste sa mali obzvlášť zamerať – ako bude vyzerať naše prežívanie na planéte Arrakis? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blight-survival-cover-nahled.jpg

Blight: Survival – Všetko, čo vieme

Blight: Survival je zaujímavá kooperačná akčná roguelite od nováčikov Haenir Studio. Tí zatiaľ na videohernom poli bojom zocelení neboli, ale ich prvotina vyzerá na prvý pohľad naozaj nádejne. Stredoveká co-op akcia v alternatívnom 14. storočí, kde vojnou sužovanú krajinu zahltia podivné monštrá, znie ako naozaj chutný recept a tu nájdete všetko, čo o tejto hre vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/new-tomb-raider-unreal-engine-5-logo.jpg

Nový Tomb Raider – Všetko, čo vieme

Spoločnosť Crystal Dynamics oficiálne potvrdila, že spolu s vydavateľstvom Amazon pracuje na novom diele svojej kritiky oceňovanej série akčných adventúr Tomb Raider. Od vydania Shadow of the Tomb Raider uplynuli už viac ako štyri roky a fanúšikovia sa (rovnako ako my) odvtedy nemôžu dočkať ďalšieho dobrodružstva Lary Croft. Čo o ňom zatiaľ vieme a akým smerom sa bude uberať vývoj nového Tomb Raidera, nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starcraft-herni-serie-cover-nahled.jpg

StarCraft (HERNÁ SÉRIA) – Sci-fi sága, ktorá písala RTS dejiny

Parádna RTS séria od spoločnosti Blizzard je tu s nami už dlhých 26 rokov, a pokiaľ budú hviezdy naklonené, ešte tu s nami nejaký čas bude. Ako šiel čas s obľúbenou značkou, kedy to všetko začalo a o čom StarCraft vlastne je, vám napovie náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-7-remake-intergrade-recenze-cover-nahled.jpg

Final Fantasy VII: Remake Intergrade PC (RECENZIA) – Nedopečený port s veľkým srdcom

Remake siedmeho dielu série Final Fantasy prišiel konečne aj na osobné počítače. Na konzolách PS4 a PS5 Final Fantasy VII Remake doslova žiaril, ale dá sa to isté povedať aj o PC porte? Ako dopadol prevod na klávesnicu a myš? A čo grafické možnosti? No, nebudeme si nič nahovárať - tu všetko tak ružové nie je, ale aj napriek tomu si myslíme, že si Final Fantasy VII: Remake Intergrade zaslúži vašu pozornosť. Viac sa dozviete v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-wonders-4-cover-nahled.jpg

Age of Wonders 4 (RECENZIE – Súhrn)

Dnes už legendárna 4X strategická značka Age of Wonders sa po dlhých deviatich rokoch opäť pripomína – tvorcovia z Triumph Studio s vydavateľom Paradox Interactive vydali Age of Wonders 4, čím celkom prekvapili milovníkov tejto série. Čo o titule vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wednesday-netflix-season-2-nahled.jpg

Wednesday 2. séria – Všetko, čo vieme

Potom, čo Jenna Ortega (Wednesday) vzala útokom srdcia (nielen) všetkých mladých, keď sa objavila v úlohe cynického a zároveň emočne uzavretého dievčaťa Wednesday z rodiny Addamsovcov, spoločnosti Netflix zrejme došlo, že tu majú ďalšiu zlatú baňu. Samozrejme k tomu prispela aj práca režiséra Tima Burtona a jeho schopnosť skĺbiť horor s vtipom, čo sa prejavilo aj v prvej sérii seriálu. Druhá séria je už potvrdená a tu nájdete všetko, čo o nej zatiaľ vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blue-protocol-logo.jpg

Blue Protocol – Všetko, čo vieme

Blue Protocol hra by sa dala nazvať ako anime MMORPG, ktorá si berie to najlepšie z titulov, akými sú napríklad Genshin Impact alebo podobný Tower of Fantasy. Vyvíja ju Bandai Namco a publikuje (na západe) Amazon Games, čo už samo osebe vyzerá nádejne. Všetko, čo o tomto free-to-play projekte vieme, nájdete v nasledujúcich riadkoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/civilization-7-cover-nahled.jpg

Civilization 7 – Všetko, čo vieme

Dobrá správa pre všetkých milovníkov 4X stratégií – to, čo sme všetci už tak nejako tušili, je skutočnosťou: Civilization 7 od Firaxis Games je vo vývoji. Od vydania poslednej „cievky“ v roku 2016 ubehlo už pekných pár dní, takže nemôžeme povedať, že by sme si občas nehovorili: „Kedy už bude nová Civilizácia?“. Zdá sa, že ten čas nadíde už čoskoro a my sa teraz pozrieme na to, čo môžeme od Civilization 7 očakávať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/world-of-warcraft-dragonflight-logo.jpg

World of Warcraft: Dragonflight (RECENZIE – Súhrn)

Nová expanzia pre World of Warcraft je tu. Čo všetko o čerstvo predstavenom datadisku vieme, kam sa v ňom pozrieme, čím obohatia obľúbené MMORPG a oveľa viac, vám povieme v našom info článku zameranom na zatiaľ posledný datadisk World of Warcraft: Dragonflight. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/resident-evil-4-remake-cover-nahled_1.jpg

Resident Evil 4 Remake (INFO): Recenzia, Čeština, Separate Ways

Kritikmi oceňovaný a hráčmi milovaný Resident Evil 4 sa dočkal remaku. Nešlo navyše iba o presnú 1 : 1 modernizáciu grafiky a gameplayu – tvorcovia síce sľúbili, že „zachovajú podstatu pôvodnej štvorky“, ale zároveň chceli ponúknuť „čerstvý“ zážitok aj pre skalných fanúšikov tohto survival hororu, čo sa im z väčšej časti podarilo. Všetko podstatné o Resident Evil 4 Remake nájdete tu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Najlepšie hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a hier na túto platformu je celý rad. Pokiaľ premýšľate, ktorú si zahrať a nemôžete si v tom hernom mori vybrať tú „pravú“, možno vám vo výbere pomôže náš článok Najlepšie hry na PC: TOP 30. Nájdete tu niekoľko skvelých noviniek z posledných rokov a tiež klasiky, ktoré síce už nie sú najmladšie, ale to im nič neuberá na kráse a hlavne zábavnosti. Článok je pravidelne aktualizovaný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/game-pass-logo.jpg

Xbox a PC Game Pass: Všetko, čo potrebujete vedieť

Nebaví vás kupovanie fyzických kópií hier a zaobstaranie tých digitálnych je príliš zaväzujúce? Hráte na Xboxe aj PC a svoje obľúbené hry by ste si chceli zahrať napríklad aj na cestách na mobilnom telefóne? Potom je presne pre vás určené predplatné Game Pass ponúkajúce za jeden mesačný poplatok viac ako stovku hier, ktoré môžete bez obmedzenia hrať na PC, konzolách Xbox alebo streamovať do prenosných zariadení s operačným systémom Android/iOS. V článku zistíte čo presne Game Pass je, ako funguje, koľko služba stojí, ako si ju predplatiť a taktiež vám odporučíme tie najlepšie hry. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zaklinac-serie-3-cover-nahled.jpg

Zaklínač 3. séria (INFO) – premiéra v SR, príbeh, postavy atď.

Streamovacia stanica Netflix pripravuje tretiu výpravu na Kontinent, kde sa bude ďalej rozvíjať príbeh zaklínača Geralta a jeho chránenkyne Ciri. Severné kráľovstvo sa prepadá do stále väčšieho zmätku a nilfgaardské vojsko z toho ťaží. Elfovia nevedia, za čo a za koho vlastne bojujú a Marigold bude musieť zložiť ďalšiu pieseň, pretože „Season 3“ Zaklínača vstúpila do produkcie. Čo o nej zatiaľ vieme, zistíte v nasledujúcich riadkoch.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií