Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nescafe-dolce-gusto-esperta-test-zkusenosti.jpg

Kávovar Nescafé Dolce Gusto Esperta (RECENZIA)

Otestovali sme kapsľový kávovar Nescafé Dolce Gusto Esperta, pri ktorom nás zaujal jeho nadčasový, skoro až kozmický dizajn, a tiež možnosť ovládať ho cez Bluetooth pomocou mobilnej aplikácie. Ako dopadlo jeho hodnotenie a čo všetko môže tento štýlový fešák ponúknuť, sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovar-na-kapsle-nahledovy.jpg

Kávovar na kapsuly dnes dokáže viac, než by ste čakali

Široká ponuka rôznych druhov kávových aj nekávových nápojov a neskutočne ľahká obsluha robia z kapsulových kávovarov veľmi obľúbený domáci spotrebič. Avšak moderné kávovary na kapsuly toho dokážu oveľa viac ako kedykoľvek predtým. Na trhu sa tak objavujú nielen stále nové druhy kávy, ale tiež nové kapsulové kávovary, ktoré prichádzajú s novými zručnosťami aj inteligentnými funkciami. Aké sú novinky na trhu, čo môžete od kapsulového kávovaru očakávať a aký by bol vhodný kávovar na kapsuly pre vás?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze_kapslovy-kavovar-nespresso-krups-atelier_nahled.jpg

NESPRESSO Krups Atelier (RECENZIA) – absolútne výnimočný kávovar na kapsuly

Čo môže ponúknuť bežný kávovar na kapsuly asi všetci vedia. Ale celkom iste vás zaujme, čo ponúka kapsľový kávovar NESPRESSO Krups XN890831 Atelier, ktorý stlačením jedného tlačidla pripraví z čerstvého mlieka latte, macchiato, flat white alebo dokonca frappé či mocha a v ponuke má mnoho ďalších lákavých špecialít. Na rôzne reklamné triky je už človek opatrný, a preto sme sa rozhodli túto novinku medzi kávovarmi sami vyskúšať, aby sme zistili, ako kávovar funguje, ako prebieha príprava všetkých kávových špecialít a hlavne, ako výsledná káva vyzerá a chutí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lattissima-one-nahled.jpg

Nespresso De’Longhi Lattissima One: lahodná káva na dosah jedného tlačidla

Cappuccino alebo Latté Macchiato jedným stlačením tlačidla? Presne to sľubuje nový kávovar Nespresso De'Longhi Lattissima One určený všetkým milovníkom kávy, ktorí si čas od času radi vychutnajú mliečne receptúry. Mliečnu penu našľahá rovno do šálky, a vie toho oveľa viac. Akými ďalšími funkciami a vlastnosťami si vás Nespresso De'Longhi Lattissima One získa?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií