AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/dolce-gusto.jpg

Vyskúšajte nové Espressá od NESCAFÉ® Dolce Gusto® s chuťou pravého Talianska

NESCAFÉ® Dolce Gusto® si pre svojich priaznivcov pripravilo štyri novinky v podobe poctivého talianskeho espressa s príchuťou Milána, Ríma, Neapolu a sicílskeho Palerma. Nalaďte sa na pravú taliansku kávu a vychutnajte si kúsok Talianska priamo z pohodlia vášho domova. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/soutez-dolce-gusto-nahled.jpg

Vyhrajte zásobu kávy NESCAFÉ® Dolce Gusto® na celý rok

Ak máte radi naozaj dobrú kávu a ste súťaživý typ, nemala by vám uniknúť súťaž s NESCAFÉ®? Dolce Gusto®?, v ktorej môžete každý mesiac vyhrať zásobu kávových kapsúl na celý rok zadarmo, konkrétne 72 štandardných balení kapsúl NESCAFÉ®? Dolce Gusto®?. Postačí vám k tomu len registrácia a kód zo zakúpeného balenie kávových kapsulí NESCAFÉ® Dolce Gusto®?. Ako súťaž prebieha a aké sú jej bližšie podmienky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovar-na-kapsle-nahledovy.jpg

Kávovar na kapsuly dnes dokáže viac, než by ste čakali

Široká ponuka rôznych druhov kávových aj nekávových nápojov a neskutočne ľahká obsluha robia z kapsulových kávovarov veľmi obľúbený domáci spotrebič. Avšak moderné kávovary na kapsuly toho dokážu oveľa viac ako kedykoľvek predtým. Na trhu sa tak objavujú nielen stále nové druhy kávy, ale tiež nové kapsulové kávovary, ktoré prichádzajú s novými zručnosťami aj inteligentnými funkciami. Aké sú novinky na trhu, čo môžete od kapsulového kávovaru očakávať a aký by bol vhodný kávovar na kapsuly pre vás?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nescafe-dolce-gusto-nove-latte-macchiato-nahled.jpg

NESCAFÉ® Dolce Gusto® predstavuje dvojkapsulový recept pre dokonalé Latte Macchiato

Je tu nové Latte Macchiato NESCAFÉ Dolce Gusto! Lahodnejšie a mliečnejšie ako kedykoľvek predtým. NESCAFÉ Dolce Gusto prichádza s vylepšenou receptúrou pre nadýchané Latte Macchiato v štyroch rôznych variantoch. Dvojkapsulový recept, ktorý kávoví majstri priviedli k dokonalosti. Jedna kapsula je pre espresso z prvotriednej zmesi vybraných kávových zŕn a druhá kapsula na napenené mlieko s ešte bohatšou jemnou mliečnou penou vďaka vylepšenej technológii kapsuly Dolce Gusto. Nechajte sa vtiahnuť do podmanivého sveta kávy a ochutnajte nové Latte Macchiato. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mnoho-druhu-kavy.jpg

Kávové trendy: BIO, fitness, zelená káva a ďalšie

Kávu si ľudia obľúbili od okamihu objavenia tohto nápoja. Je lahodná, dokáže povzbudiť a pre milióny ľudí sa stala nevyhnutným ranným rituálom. Skúsili ste už bezkofeínovú, fitness, zelenú, cibetkovú či BIO kávu? Ucelený prehľad nájdete v našom článku, poradíme, ktoré druhy kávy stoja za ochutnanie. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií