AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/wwdc-2023-nahled.jpg

WWDC 2023: Apple očaril s novými systémami aj AR/VR headsetom

Nové systémy pre všetky Apple zariadenia, upgrade posledného chýbajúceho počítača na procesor Apple Silicon a na záver One more thing. Takto nabitá bola úvodná prednáška konferencie WWDC 2023. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-io-2023-uvod-2.jpg

Google I/O 2023: Android 14, Pixel 7a alebo sklápací Pixel Fold

Pre fanúšikov značky Google povinná akcia, pre ostatných veľmi zaujímavý pohľad. Taký bol Google I/O 2023. Čo všetko nám výrobca ukázal, si povieme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-keynote-2021.jpg

Apple keynote 2021: iPhone 13, Apple Watch 7 a nové iPady sú tu

Apple po roku opäť predstavil svoje najväčšie novinky, medzi ktorými nechýbajú ani nové iPhony 13, dlho očakávané Apple Watch Series 7 alebo kompletne prepracovaný iPad mini. O tom hlavnom sa dočítate v tomto prehľadnom súhrne.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/macbook-pro.jpg

Nový MacBook Pro s dotykovým ovládačom Touch Bar

Apple práve predstavil nový trinásťpalcový a pätnásťpalcový MacBook Pro s fantastickou multidotykovou vrstvou Touch Bar. Všetko čo potrebujete vedieť, vrátane cien jednotlivých variantov, nájdete v našom článku! Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií