AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/syndrom-karpalniho-tunelu-hlavni-nahled.jpg

Syndróm karpálneho tunela. Čo to je a ako mu predchádzať

Syndróm karpálneho tunela nie je u ľudí pracujúcich v kancelárii ničím neobvyklým. Prejavuje sa brnením, bolesťou a tŕpnutím ruky, a ak prejde do chronickej fázy, dokáže poriadne potrápiť. Čo to vlastne je a hlavne ako tento zdravotný problém riešiť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-mini-klavesnice.jpg

Najzaujímavejšie 60% Mini klávesnice v roku 2021! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

60% klávesnice vám stále umožňujú plnohodnotne ovládať počítač – zaberajú ale minimum miesta, a tak vám väčšina stola zostáva na voľný pohyb myši. Pozreli sme sa na tri populárne mini klávesnice: Razer Huntsman Mini, HyperX Alloy Origins 60 a ASUS ROG Falchion: A tu ich máte! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spc-gear-nahled.jpg

SPC Gear: Špičkové herné príslušenstvo z Poľska! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Herné príslušenstvo SPC Gear ponúka vysokú kvalitu za primerané ceny. Čo ponúka a čo si môžete kúpiť? To vám vysvetlí Radovan! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/razer-keyboard.jpg

Vyberáme hernú klávesnicu s Razerom: Ako si vybrať tú správnu? (AKO NA TO)

Vyberanie hernej klávesnice je celkom veda: Drôtovú? Bezdrôtovú? Mechanickú? Membránovú? Čo je dôležité a čo by ste mali vziať do úvahy, aby ste si vybrali správne? Pozrieme sa na herné klávesnice Razer. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klavesnice_microsoft.jpg

Bezpečné bezdrôtové klávesnice Microsoft

Využívanie obyčajnej bezdrôtovej klávesnice prináša riziko krádeže citlivých dát. Našťastie spoločnosť Microsoft ponúka riešenie v podobe šifrovania AES. V našom článku sa dozviete nielen o prednostiach tejto technológie ochrany dát, ale aj o vybraných modeloch zabezpečených bezdrôtových klávesníc Microsoft. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/5_6.jpg

Logitech K780 Multi-Device, čiže jedna klávesnica pre akékoľvek zariadenie

Renomovaný výrobca Logitech predstavuje bezdrôtovú klávesnicu na ovládanie viacerých zariadení K780 Multi-Device Wireless Keyboard pre moderné pracovné prostredie. Vďaka nej môžete písať pohodlne a rovnako rýchlo ako na počítači na všetkých zariadeniach, ktoré máte na stole, a hladko medzi nimi prepínať stlačením jediného tlačidla. Viac informácií v našom článku! Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií