Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/wo-long-fallen-dynastay-info-cover2-nahled.jpg

Wo Long: Fallen Dynasty – Všetko, čo vieme

Soulslike tituly už nie sú doménou iba ich „materského“ štúdia FromSoftware, pretože mu na päty šliape množstvo ďalších šikovných vývojárov. Medzi nich sa určite radí Team Ninja so svojou sériou Nioh a ich najnovším projektom Wo Long: Fallen Dynasty. Ten nás zaviedol do stredovekej Číny, kde sa postavíme démonickým hordám v náročných súbojoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nioh-2-remastered-recenze-title-nahled.jpg

Nioh 2 Remastered: The Complete Edition (RECENZIA) – Samurajská akcia na PS5 exceluje

Výborné akčné RPG a PS4 exkluzivita Nioh 2 od štúdia Team Ninja sa dočkalo prevažne pozitívneho prijatia a kladných hodnotení, čo krásne dokazuje aj naša vlastná recenzia. Od pôvodného vydania (13. 3. 2020) však uplynul už takmer rok, u konzoly PlayStation došlo ku generačnému striedaniu stráží a tvorcovia svojmu titulu zrejme veria, preto sa oba diely série Nioh dočkali remastrovanej podoby a zamierili na platformu PlayStation 5. Ako sme si démonmi napchatý výlet do stredovekého Japonska užili na novej konzole? Dozviete sa v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hyrule-warriors-age-of-calamity-recenze-key-art-nahled.jpg

Hyrule Warriors: Age of Calamity (RECENZIA) – Viac než len podarený crossover

Od vydania The Legend of Zelda: Breath of the Wild, podľa mnohých jednej z najlepších hier posledných rokov, ubehlo už niekoľko rokov, a hoci priame pokračovanie už je oficiálne vo vývoji, hneď tak sa ho zrejme nedočkáme. Fanúšikovia série si však môžu skrátiť čakanie aspoň odbočkou Hyrule Warriors: Age of Calamity, ktorej vydanie je zatienené novembrovým štartom PlayStation 5 a Xboxu Series X/S. Naša recenzia vám prezradí, prečo by ste však hru nemali minúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hyrule-warriors-age-of-calamity-nahled.jpg

Rúbačka Hyrule Warriors: Age of Calamity bude prequelom poslednej Zeldy (OZNÁMENIE)

Spoločnosť Nintendo včera pomerne nečakane oznámila novú Nintendo Switch exkluzivitu z univerza Legend of Zelda. Nejde však o priame pokračovanie, ale o najnovší diel spin-off série hack & slash Hyrule Warriors, ktoré by malo dejovo predchádzať práve poslednej Zelde (Breath of the Wild). Na čo všetko sa v Hyrule Warriors: Age of Calamity môžeme tešiť, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nioh-2-yokai-samurai-nahled.jpg

Nioh 2 (DOJMY Z HRANIA) – čo nám prezradilo uzatvorené alpha demo?

Pôvodný Nioh bol jednou z mála „soulsborne“ hier, ktorá svoju predlohu len tupo nekopírovala, ale snažila sa osvedčený koncept inovovať a priniesť do tejto formuly aj niečo originálne. Hra sa nielen vďaka tomu stretla s prevažne pozitívnymi ohlasmi, bolo teda jasné, že druhý diel na seba nenechá príliš dlho čakať. My sme mali možnosť si Nioh 2 vyskúšať v rámci uzavretej alpha verzie. Ako sa nám páčil?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií