AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/plavani_2.jpg

Najlepšie športy na chudnutie

Ako efektívne športovať, aby ste schudli? Chcete vedieť, koľko spálite pri športe kalórií a aké účinky bude mať na vaše telo? Z nášho zoznamu najlepších športov na chudnutie si určite vyberiete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/inline-brusle_1.jpg

Ako zazimovať kolieskové korčule

Po letnom období stačí inline korčule odložiť do škatule a na jar ich z nej vybrať. Súhlasíte? Omyl! Možno to urobiť aj takto, po náročnej sezóne si však zaslúžia trochu vášho času na regeneráciu. Dobrou správou je, že všetko je jednoduchšie, než sa zdá.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/brusle-nahled.jpg

Ako vybrať kolieskové korčule

Niektorí korčuľujú iba rekreačne a iní si týmto spôsobom zlepšujú fyzičku. Sú aj takí, ktorí sa chcú na korčuliach vyšantiť v skateparku alebo jazdiť najvyššou možnou rýchlosťou. Poradíme, ako vybrať tie správne korčule práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-599489564.jpg

Ako vybrať speed kolieskové korčule

Speed ​​kolieskové korčule sú konštruované na rýchlostné korčuľovanie a je s nimi tak možné dosahovať vyššie rýchlosti ako s klasickými korčuľami.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií