AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xiaomi-scooter-4-recenze-cz.jpg

Xiaomi Scooter 4 Pro (PREVIEW) – elektrokolobežka pre poriadnych chlapov

V poradí už štvrtá generácia populárnej elektrokolobežky Xiaomi Scooter prináša vskutku zásadné inovácie, vďaka ktorým má našliapnuté stať sa absolútnou jednotkou.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-m2.jpg

Prejdeme sa na Lenove?! Kolobežka Lenovo M2! (RECENZIA)

Lenovo nerobí len notebooky a počítače - robí aj elektrokolobežky! A tak sme neváhali a Anete jednu zapožičali, nech ju otestuje! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/street-surfing-voltaik-nahled.jpg

Street Surfing VOLTAIK MGT 350: Keď sa vám po meste nechce ťahať s autom!

Uvažujete o skladnom a rýchlom približovadle, ktoré vás prevezie mestom a dostane vás tam, kde s autom ani nezaparkujete? Dnes si predstavíme Street Surfing VOLTAIK MGT 350, mestskú elektrokolobežku s pneumatikami, ktoré nikdy nedostanú defekt! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-jezdit-na-kolobezce-cruise-max-rsz.jpg

Jazda na kolobežke: základná technika, výhody a chudnutie (RADY A TIPY)

Jazda na kolobežke je nielen praktický spôsob premiestňovania, ale tiež skvelá činnosť na efektívne chudnutie. Je však dôležité zvládnuť základnú techniku. Ako na to, vám poradíme v tomto článku. Dočítate sa napríklad aj o tom, ako si kolobežku správne prispôsobiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Kolobezka.jpg

Ako vybrať kolobežku

Kolobežka môže byť dopravným prostriedkom aj zábavou pre všetky generácie, od detí až po seniorov. Existujú rôzne typy kolobežiek, od ktorých sa odvíja ich rýchlosť, kvalita jazdy alebo ovládateľnosť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/4b486156-9635-4350-9cd2-d195d00e753c.jpg

Kolobežky Yedoo potešia deti i dospelých. Akú ale vybrať?

Kolobežky Yedoo sú ideálnym približovadlom do mesta. Svoj model si vyberú deti i dospelí, pričom ich spoločným rysom je spoľahlivosť, ľahké ovládanie aj pekný dizajn, ktorý vám v meste hanbu neurobí. Čo tak skoncovať s tlačenicami v MHD a každodennými zápchami na cestách a začať sa dopravovať modernejšie, lacnejšie a zdravšie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/razor-logo-nahled.jpg

Razor – značka, ktorá stvorila kolobežkovú zábavu

Kolobežky, odrážadlá, hoverboardy, to všetko nájdete v portfóliu americkej značky RAZOR. Zároveň je firma za svoje inovatívne výrobky pravidelne odmeňovaná najrôznejšími oceneniami. Čo stálo v roku 2000 za veľkolepým úspechom značky RAZOR? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/yedoo-kolobezky-nahled.jpg

Vyberáme detskú kolobežku Yedoo

Česká spoločnosť Yedoo sa rozhodla už v roku 1998, že začne vyrábať kvalitné kolobežky. Ubehlo prakticky 20 rokov a Yedoo možno stretnúť vo viac ako štyridsiatich krajinách sveta. Aké je tajomstvo jej úspechu? A potrebujete aj vy poradiť s výberom novej detskej kolobežky?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-elektrickou-kolobezku.jpg

Ako vybrať elektrickú kolobežku

Elektrické kolobežky sú rýchly a kompaktný dopravný prostriedok, a tiež zábava pre väčšie deti a ich rodičov. Niektoré sú ideálne do mesta, iným nerobí problém ani terén. Na čo si pri ich nákupe dať pozor? Pomôžeme vám s výberom tej správnej elektrickej kolobežky.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií