AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Olympus-E-M10-Mark-III-recenze.jpg

Olympus OM-D E-M10 Mark III (RECENZIA)

Bezzrkadlovky od Olympusu naďalej vsádzajú na vydarený retro dizajn, po technologickej stránke však prechádzajú neustálym vývojom a zlepšujú sa. Aká je najnovšia generácia modelu E-M10? Michal Kupsa ju podrobil niekoľkodňovému testovaniu a prináša vám svoje dojmy. Čo sa mu páčilo a čo, naopak, nie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-eos-m5-recenze-nahled.jpg

Canon EOS M5: návrat do sveta bezzrkadloviek

Canon EOS M5 je skvelým zástupcom novej generácie bezzrkadlových fotoaparátov, ktorý vás dokáže oslniť vysokým výkonom, ostrým obrazom a premysleným ovládaním vhodným pre každého. Oproti svojim predchodcom prináša značné výhody, ktoré však vyvažuje vyššou cenou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-alpha-9-nahled.jpg

Sony A9 je najlepšia bezzrkadlovka vôbec

Spoločnosť Sony uprostred týždňa predstavila nástupcu svojho najvyššieho radu bezzrkadloviek A7. Model A9 (Alpha 9) je ešte vybavenejší, rýchlejší a vo všetkých ohľadoch dokonalejší. Aký je jeden z najvýkonnejších fotoaparátov, ktorý bol kedy vyrobený? Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií