PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fujifilm-xf10-2-nahled.jpg

Fujifilm XF10 (PREVIEW)

Nový kompaktný fotoaparát od Fujifilmu, model XF10 prináša množstvo zaujímavých funkcií a APS-C senzor v skutočne malom tele. V ponuke by sa mal objaviť v priebehu augusta a ak sa chcete dozvedieť viac, tento článok určite neprehliadnite. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/panasonic-lumix-ft7-05.jpg

Panasonic Lumix FT7 (PREVIEW)

Vybavte sa na leto outdoorovým fotoaparátom! Svetu sa nedávno predstavil Panasonic Lumix FT7, ktorý cieli predovšetkým na outdoorových nadšencov. Vysoká fyzická odolnosť voči vode a pádom je samozrejmosťou, zaujme elektronický hľadáčik. Kedy bude skladom a koľko bude stáť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/aktualizace-software-1.jpg

Ako aktualizovať firmware fotoaparátov a objektívov?

Pre dokonalú funkčnosť fotoaparátu alebo zrkadlovky by ste občas mali skontrolovať aktuálnosť ich firmvéru rovnako ako pri svojom smartfóne alebo počítači. V našom článku vám poradíme, ako skontrolovať dostupnosť najnovších aktualizácií a ako ich tiež správne nainštalovať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Panasonic-Lumix-TZ200-preview.jpg

Panasonic Lumix TZ200 (PREVIEW)

Pokročilý vreckový fotoaparát Panasonic Lumix TZ200 ponúkne v piatich osiach stabilizovaný 1" snímač, parádny objektív s 15-násobným zoomom, elektronický hľadáčik a možnosť natáčať video v 4K rozlíšení alebo vo Full HD rozlíšení so snímkovou frekvenciou 120 fps. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ricoh-theta-v-01.jpg

Pentax Ricoh Theta V (RECENZIA)

Už vás nebaví robiť stále rovnaké zábery klasickým fotoaparátom? Skúste kreatívnejšie 360° zábery! Nedávno sme pre vás otestovali sférický fotoaparát RICOH THETA V. Tiež prepadnete 360° fotografiám ako my? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sony-rx10-iv-002.jpg

Sony DSC-RX10 Mark IV (RECENZIA)

Štvrtá generácia fotoaparátu Sony RX IV opäť prekonáva svojho predchodcu. Novinka je osadená najrýchlejším systémom automatického zaostrovania, ktorú dopĺňa bezchybná stabilizácie a veľký čip. Ako dopadol fotoaparát Sony DSC-RX10 Mark IV v našej recenziu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kompakt-009.jpg

Vyberáme kompaktný fotoaparát

Zaujíma vás, čím sa riadiť pri výbere vhodného kompaktného fotoaparátu? V našom článku pre vás odhalíme, ale tiež vysvetlíme tie najdôležitejšie parametre na správny výber. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-rx10-iv.jpg

Sony Cyber-shot RX10 IV (PREVIEW)

Už predchádzajúce 3 generácie fotoaparátu RX10 boli právom považované za špičku medzi ultrazoomovými kompaktnými fotoaparátmi. Chystaný Sony Cyber-Shot RX10 IV nebude výnimkou. Prichádza napríklad s rýchlejším spracovaním. Vieme ako bude vyzerať a poznáme jeho presné špecifikácie. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií