AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/metal-gear-solid-delta-snake-eater-key-art-nahled.jpg

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – Všetko, čo vieme

Akčná séria Metal Gear Solid je jednou z najpopulárnejších herných značiek, v posledných rokoch sa však okolo nej nič nové nedialo a pomaly na ňu sadol prach. Štúdio Konami ale našťastie slávny Metal Gear oživilo aspoň pomocou remaku kultového dielu Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Prerábka ponesie názov Metal Gear Solid Delta: Snake Eater a v našom článku o nej nájdete všetko podstatné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/silent-hill-nurse-nahled.jpg

Konami údajne pracuje na dvoch nových prírastkoch do série Silent Hill (ŠPEKULÁCIA)

Dnes už legendárna séria hororoviek Silent Hill, ktorá pôvodne vznikla ako odpoveď na nemenej známy „capcomácky“ Resident Evil, navždy zmenila pohľad hráčov na tento žáner. Za vznikom populárnej hororovej značky stojí japonské štúdio Konami, a práve to podľa posledných informácií údajne pracuje až na dvoch ďalších tituloch, ktoré by mali obohatiť túto kultovú sériu. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/efootball-pes-2020-recenze-cover-nahled.jpg

eFootball PES 2020 (RECENZIA) – Konami dáva arkádovému futbalu zbohom

V septembri je už väčšina futbalových súťaží sveta v plnom prúde, ale pre počítačových hráčov začína sezóna práve v prvom školskom mesiaci. Už klasicky vychádza japonské poňatie futbalu s pozmeneným názvom eFootball PES 2020 s predstihom oproti svojmu hlavnému konkurentovi FIFA 20. Tento rok sa spoločnosť Konami so svojím titulom ešte viac priklonila k realistickosti, čo sa samozrejme prejavilo v samotnom dianí na ihrisku, ako sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pes-2019-cover-nahledsmall.jpg

PES 2019 (RECENZIA) – Navzdory absencie licencií

Väčšina sledovaných futbalových súťaží už je v plnom prúde, a tak väčšinu hráčov svrbia prsty pred začatím nového digitálneho ročníka. Do súboja o najlepšiu simuláciu tento rok vstupuje prvý Pro Evolution Soccer 2019 od Konami, ktorý sa na disky našich strojov prirútil na konci augusta. Po starostlivom testovaní vám prinášame svoje najčerstvejšie dojmy v recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií