AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-zachazet-s-mobilem-v-zime-nahled.jpg

Telefónom zima nesvedčí. Ako s nimi zaobchádzať pri nízkych teplotách

Mobilné telefóny máme neustále pri sebe. Aj v zime a treskúcom mraze. To im ale úplne nesvedčí. Ako sa k telefónom správať, keď je zima a na teplomere pod nulou? Čomu sa vyhnúť? Poradíme v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dualni-fotoaparat-nahled.jpg

Viac objektívov v mobilných telefónoch: výhody, princíp a funkcie

Zaujíma vás, na čo všetko môžu v dnešných inteligentných mobilných telefónoch slúžiť viac objektívov? Každý má totiž inú funkciu. Poďte sa s nami pozrieť, akými typmi snímania sú dnes objektívy mobilov vybavené. Môžu približovať, odďaľovať, zaostrovať z väčšej blízkosti a podobne. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p9-jaromir-jagr-mala.jpg

Mobilný telefón Huawei P9 – nová vlajková loď s VIP službami

Je to zhruba mesiac, čo Huawei predstavil svoju novú vlajkovú loď Huawei P9. V súvislosti s uvedením tohto mobilného telefónu na trh si výrobca prichystal pre všetkých nových majiteľov špeciálny servisný balíček menom Zlaté členstvo s dvoma nadštandardnými službami. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/huawei-p9-logo-small.jpg

Huawei P9 - len do 30. 4. s exkluzívnym darčekom Talkband 2

6. apríla 2016 predstavil Huawei svoju novú vlajkovú loď, mobilný telefón Huawei P9. Čo nové novinka ponúka oproti minuloročnému modelu P8 a môže sa merať s najlepšími modelmi konkurencie? Na to sme sa pozreli v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/iPhoneSE-banner-small.png

Apple iPhone SE s atraktívnou výbavou a za nebývalo nízku cenu

Kalifornské Cupertino sa stalo 21. 3. 2016 miestom, kam smerovalo svoj zrak mnoho fanúšikov mobilných technológií. Apple totiž predstavil svoj najnovší prírastok do rodiny iPhonov - iPhone SE. Poďme sa spoločne pozrieť, čo všetko novinka ponúka! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-g5-mala.jpg

LG G5 - revolučný mobilný telefón s výmennými modulmi a nielen to

21. februára 2016 spoločnosť LG oficiálne predstavila nový mobilný telefón LG G5. Na slovenskom trhu sa novinka objaví až na prelome marca a apríla. Avšak my vám už dnes prinášame detailné informácie o jednom z najočakávanejších mobilných telefónov tohto roka. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií