PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Gillette hlavní.jpg

S novým radom holiacich nástrojov a prípravkov King C. Gillette sa cítim ako kráľ (RECENZIA)

Vyskúšali sme nový holiaci rad King C. Gillette, ktorý ponúka kompletnú starostlivosť o tvár muža každého veku. Zahŕňa elektrický zastrihávač fúzov, mechanický holiaci strojček aj žiletkový strojček, páni majú navyše na výber veľké množstvo kvalitnej kozmetiky na hladký priebeh a dokonalý výsledok holenia. Ako sa jednotlivé produkty osvedčili a či by sme ich odporučili mužom, ktorí pravidelne dbajú o svoj vzhľad, sa dočítate v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vanoce_1.jpg

Stavte na istotu – kozmetika ako vianočný darček poteší zaručene každého

Kozmetické súpravy sú vianočnou klasikou, a ani tento rok by nemali chýbať pod vianočným stromčekom. Prečítajte si, prečo sú kozmetické balíčky stále také obľúbené a aké tipy sme pre vás tento rok pripravili pre vašich blízkych, kamarátov alebo napríklad aj kolegov z práce. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/DSC_5004_3.jpg

Vyskúšali sme pre vás: sprchový gél 5 v 1 Dermacol Agent Black

Často cestujem a nemám rád, keď so sebou musím voziť veľa zbytočných vecí. Pri Dermacol Agent Black 5 v 1 ma zaujali rôzne možnosti použitia tohto kozmetického prípravku pre mužov, ktorý sľubuje umytie vlasov a tela, čistenie a starostlivosť o pleť, a zároveň možnosť použiť ako penu na holenie. Presne to by mi vyhovovalo. Namiesto niekoľkých rôznych kozmetických prípravkov iba jeden, ktorý budem môcť kompletne využiť. Obstojí sprchový gél Dermacol Agent Black? Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií