AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/potraviny-nahled.jpg

7 zdravých potravín, ktoré si môžete pripraviť doma

Skúste si pripraviť svoje obľúbené jedlá doma. Máme pre vás recepty na zmrzlinu, ale tiež aj na maslo, syr alebo napríklad knedle. Ich príprava nie je žiadna veda, ale ak si to aj tak chcete ešte uľahčiť, máme pre vás tipy na domácich pomocníkov od Tescomy, vďaka ktorým bude varenie zábava. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/velikonoce-dekorace.jpg

Veľkonočné recepty – mazanec

Mazanec nesmie na Veľkú noc chýbať na žiadnom stole, preto sme pre vás pripravili 3 rôzne recepty, z ktorých si vyberie každý labužník. Či už vás viac láka tradičný mazanec ako od babičky, zdravý špaldový s orechmi či jednoduchý a rýchly mazanec s tvarohom, môžete mať istotu, že na Veľkú noc s týmito receptami uspejete. S našimi tipmi a trikmi pôjde pečenie samo, tak s chuťou do toho! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/velikonocni-svatky.jpg

Veľkonočné recepty – pečienka

Prichádzajú veľkonočné sviatky a s nimi tiež tradičné lahodné pokrmy. Medzi ne patrí najmä veľkonočná pečienka, ktorá poteší milovníkov mäsa a čerstvých byliniek. Poradíme vám, ako ľahko pripraviť krehkú a výbornú pečienku. Je len na vás, akej dáte prednosť – bude to tradičná jahňacia pečienka, kuracia plnená pečienka či špenátová panenka v cestíčku? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/de_buyer_france_1.jpg

Exkluzívny riad a kuchynské potreby de Buyer

De Buyer je jedna z najznámejších francúzskych rodinných firiem založených v roku 1830 a na základe tejto tradície dodáva na trh exkluzivný riad a ďalšie kuchynské potreby na každodenné použitie pre náročných. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií