Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kuchynsky-robot-paul.jpg

Kuchynský robot Sencor Paul 3 pre tradičné dobroty aj kulinárske špeciality

Sencor predstavuje multifunkčný kuchynský robot Paul 3 STM 8970, ktorý vám umožní pripraviť všetko, čo si len dokážete predstaviť. Vďaka svojej širokej výbave zvládne tento zdatný pomocník nielen miešanie, šľahanie a miesenie cesta, ale vám poslúži aj ako kovový mlynček na mäso, výkonný kuchynský mixér aj praktické strúhadlo na zeleninu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Recepty_s_Gratusem_Storio_Retro.jpg

ETA pečie s vami – vykúzlite neodolateľné dobroty ako súťažiaci populárneho programu

Nechajte zažiariť svoj kuchársky um s kuchynským robotom ETA Gratus Storio Retro rovnako ako súťažiaci v programe Pečie celá krajina. Vyskúšajte osvedčené recepty na lahodné zákusky, múčniky aj slané pečivo, ktoré sa dajú ľahko pripraviť práve s pomocou robota ETA Gratus. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vanoce_bez_lepku.jpg

Zdravé a chutné Vianoce bez lepku

Vianoce sú sviatkom pokoja, odpočinku a dobrého jedla. Máme pre vás tipy na skvelé bezlepkové tradičné pokrmy, ktoré jednoducho pripravíte so správnymi kuchynskými pomocníkmi a nestrávite zbytočne veľa času v kuchyni. Inšpiráciu na jednoduché a zdravé recepty na vianočné pečivo bez lepku nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/robot-eta-gratus.jpg

Kuchynský robot ETA ako cesta k vysnívanej postave

Vrhnite sa naplno do jarného detoxikačného programu, vďaka ktorému odľahčíte nielen svoje telo, ale aj svoju myseľ, a vezmite si k tomu toho najlepšieho pomocníka v podobe multifunkčného robota značky ETA. Veľmi ľahko a rýchlo s ním pripravíte lahodné ovocné aj zeleninové smoothie, ľahké dezerty aj zdravé zeleninové šaláty plné dôležitých vitamínov a minerálov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ETA_Leonardo.jpg

Uľahčite si varenie s multifunkčným robotom ETA Leonardo

Uľahčite si varenie. S robotom ETA Leonardo strávite v kuchyni menej času a budete mať viac priestoru na svoje obľúbené činnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Tefal-Click-&-Cook-FE506130-recenze-nahled.jpeg

Multifunkčný kuchynský robot Tefal Click & Cook FE506130 (RECENZIA)

Zaujíma vás, akým spôsobom je možné prepojiť kulinárčenie a moderné technológie? Potom si nenechajte ujsť dnešnú recenziu. Domácemu testovaniu sme tentokrát podrobili inovatívny kuchynský varný robot Tefal Click & Cook FE506130, ktorý sľubuje prípravu až 600 pokrmov na pár kliknutí. Ponúka celkom 32 funkcií a niekoľko automatických programov, s ktorými sa zhostí prípravy sladkých aj slaných jedál a ušetrí tak váš čas aj energiu. Ako sa tomuto prístroju, prvému svojho druhu v portfóliu značky Tefal, darilo počas mesačného testovania? A oplatí sa doň investovať?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/RM7000_uvod.jpg

S kuchynským robotom Concept RM7000 ELEMENT pripravíte vybrané delikatesy aj tradičné pochúťky (RECEPTY)

Budete sa diviť, čo všetko zvládne kuchynský robot Concept RM7000 ELEMENT! Tento skvelý multifunkčný pomocník by mal byť súčasťou každej kuchyne, pretože ponúka mnoho variabilných možností pri príprave jedla. Zvládne šľahanie, hnetenie, miešanie, mixovanie, strúhanie aj mletie, takže s ním pripravíte veľa lahodných pokrmov sladkých aj slaných chutí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kuchynsky-robot-eta-recepty-nahled.jpg

Kuchynský robot ETA – recepty na jednoduchú prípravu s dokonalým výsledkom

Máte chuť upiecť si doma poctivý chlieb z čerstvo namletej múky, pripraviť deťom lahodnú ovocnú zmrzlinu, upiecť si domáce žemle na hamburger alebo uvariť vitamínmi nabitý citrusový sirup so zázvorom? Máme pre vás 4 recepty, ktoré vás presvedčia o tom, že s robotom ETA dokážete vo svojej kuchyni všetko, čo si budete priať a že dopriať sebe a svojej rodine zdravé a poctivé potraviny nemusí byť ani v dnešnej dobe problém.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kuchynky-robot-v-akci.jpg

Food processor verzus kuchynský robot, je medzi nimi rozdiel?

Ako sa postupne kuchyne modernizujú, pribúda aj prístroje, ktoré sa v nej objavujú. V posledných rokoch si amatérski aj profesionálni kuchári a kuchárky obľúbili food processory a kuchynské roboty. Poďme sa pozrieť, aký je medzi nimi rozdiel a prečo by ste ich doma mali rozhodne mať!

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií