Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/remington-hlavni.jpg

Kulmofén Remington AS8810 Keratin Protect (RECENZIA)

Vyskúšali sme, ako prebieha úprava vlasov s kulmofénom Remington AS8810 Keratin Protect, ktorý sľubuje šetrný styling a je vybavený dvoma kefami a nadstavcom Root Boost pre dokonalý objem. Ako sa s ním pracuje, čo všetko zvládne a aké výsledky sme dosiahli, sa môžete dočítať v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Remington-keratin-protect-nahled.jpg

Špičkový styling a vlasy žiariace zdravím s radom Keratin Protect od Remington

Ako žehliť vlasy, fénovať ich alebo kulmovať a zachovať ich zdravie a krásu? Objavte šetrný styling s radom Keratin Protect od Remigton, ktorý vám umožní dodať vašim vlasom objem, uhladený vzhľad a lesk bez poškodenia. Doprajete svojim vlasom potrebnú starostlivosť a ochranu, zatiaľ čo budete vytvárať rôzne účesy podľa vášho osobitého štýlu a nálady. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-2.jpg

Kulmofén Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás recenziu kulmofénu Rowenta CF9720F0, absolútnej novinky, ktorá vyniká ionizačnou technológiou aj špeciálnym vybavením na mimoriadne šetrnú úpravu vlasov. V našej recenzii sa dozviete, ako sa s týmto atraktívnym nástrojom pracuje aj to, aké výsledky od neho môžete očakávať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Dyson-Airwrap.jpg

Priekopnícky rad starostlivosti o vlasy Dyson pre krásne a zdravé vlasy bez kompromisov

Spoločnosť Dyson predstavuje inovatívnych pomocníkov v starostlivosti o vlasy, s ktorými hravo dosiahnete požadovaný účes. Vyberte si toho pravého a vykúzlite si dokonalý look ako z kaderníckeho salónu vďaka unikátnej žehličke na vlasy Dyson Corrale, multifunkčnému styleru Dyson Airwrap alebo pokročilému sušiču vlasov Dyson Supersonic.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Dyson-Airwrap-nahled.jpg

Dyson Airwrap a Dyson Supersonic: revolučná dvojica, ktorá sa postará o perfektne upravené vlasy

Čo keby sme vám povedali, že si môžete vlasy fénovať a kulmovať bez ich presušenia a pálenia vysokými teplotami? S revolučnou dvojicou Dyson Airwrap a Supersonic vykúzlite dokonalý účes veľmi rýchlo, a to bez napáchaných škôd. Vo vlasoch totiž udržujú prirodzenú vlhkosť a lesk a vďaka špeciálnym nadstavcom dodajú vašim vlasom objem a prekrásny tvar. Zistite o nich viac!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kulmofeny.jpg

Ako vybrať kulmofén (NÁVOD)

Vyberáte kulmofén? Potom si prečítajte nášho prehľadného sprievodcu výberom, v ktorom vám poradíme, na aké parametre sa pri výbere kulmofénu zamerať tak, aby vám tento pomocník dobre a dlho slúžil.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-nahled.jpg

Kulmofén Rowenta CF9620F0 Ultimate Experience (RECENZIA)

Rotačný kulmofén Rowenta CF9620F0 Ultimate Experience je určený na vysúšanie, tvarovanie a uhladenie vlasov. Na to slúžia tri rôzne teploty a tri nadstavce, z ktorých si ten pravý vyberiete podľa typu vašich vlasov. Ako obstál tento kulmofén v domácom testovaní?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Kulmofen-Revlon-RVDR5333E-recenze.jpg

Kulmofén Revlon RVDR5333E One-Step Blow-Dry Multistyler (RECENZIA)

Úprava mojich jemných vlasov je vždy trochu boj, preto rada skúšam nových pomocníkov, ktorí mi pomôžu vykúzliť trochu objemu a krajší účes. S radosťou som teda privítala možnosť recenzovať kulmofén Revlon One-Step Blow-Dry Multi Styler RVDR5333E, ktorý som testovala viac ako mesiac. Ako v domácej recenzii obstál? Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií