PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dron-dji-mavic-air-recenze.jpg

DJI Mavic AIR v podrobnom teste (RECENZIA)

Testovali sme Mavic Air, doteraz najmenší a technologicky najpokročilejší dron značky DJI, ktorá vládne trhu s inteligentnými kvadrokoptérami. Nahliadnite do podrobnej recenzie, v ktorej sa venujeme obsahu balenia, reálnej výdrži batérie, dosahu i inteligentným letovým režimom. Nechýba ukážkové video a snímky v plnej kvalite. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DJI-Spark-obrazek.jpg

DJI Spark v podrobnom teste (RECENZIA)

DJI Spark je horúcou a do veľkej miery prelomovou novinkou medzi dronmi. Je malý, ľahký, reaguje na gestá rúk a má skvele prepracovanú aplikáciu. Pozrite sa nielen na naše hodnotenie, ale aj ukážkové snímky a video. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DJI-Navic-Pro-vs- Go-Pro-srovnani-dronu.jpg

Porovnanie dronov DJI Mavic Pro a GoPro Karma

DJI Mavic Pro a GoPro Karma sú na svete ešte len krátko. Už teraz je však jasné, že posunú hranice lietania s dronom. Aké vlastnosti má dvojica konkurentov podobné a čím sa od seba líšia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ImgCom_58.jpg

Nové modely dronov na sklade, existujúce modely s výraznou zľavou

Pokiaľ zvažujete nákup drona, nikdy nebola vhodnejšia príležitosť. Pri vybraných modeloch sme znížili cenu o viac ako 225 € a prezrieť si môžete aj zaujímavé novinky. Prečítať viac »
https://admin.alza.cz/External/ImgCom.ashx?fd=f4&cd=CVI514

Prečo si kúpiť dron? Bavte sa lietaním a nahrávajte z výšky!

Pojem dron, kvadrokoptéra alebo bezpilotné lietadlo určite počúvate zo všetkých strán častejšie ako kedykoľvek predtým. Tieto inteligentné hračky si získavajú obľubu detí aj dospelých na celom svete. Čo to však vlastne je, na čo slúži, aké má funkcie a prečo by ste si ho mali chcieť kúpiť? V našom článku sa dozviete všetko podstatné.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bann-small_23.jpg

Parrot Bebop 2: nová generácia úspešnej kvadrokoptéry

Francúzska spoločnosť Parrot predstavila na konci roka 2015 druhú generáciu kvadrokoptéry Bebop. V čom je Parrot Bebop 2 lepší ako jeho predchodca a na čo všetko sa môžete tešiť? Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií