AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (RECENZIA): Stojí pár eur a nemožno od neho čakať zázraky, svoje pozitíva však má

V kategórii tých najlacnejších smartfónov si Poco už vydobylo svoje meno. Novým modelom C65 si ho chce iba potvrdiť. Za tak málo peňazí nie je výbava vôbec zlá. Ako sa ale novému telefónu Poco C65 darilo v recenzii? Všetky naše poznatky prinášame v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m6-pro-24.jpg

Poco M6 Pro (PREVIEW): Za 200 € pekný displej, 64 Mpx fotoaparát aj rýchle nabíjanie

Poco M6 Pro je najnovší počin značky, ktorá mieri na menej náročných používateľov. Za zhruba 200 € chce lákať na AMOLED displej, 64 Mpx fotoaparát a 67 W rýchlonabíjanie. Čo ďalšia výbava? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-zero-30-recenze-nahled.jpg

Infinix Zero 30 5G (RECENZIA): Umelá inteligencia v extravagantnom balení

Značka Infinix u nás rozhodne nemá dlhú tradíciu. O to viac je zaujímavejšie pozrieť sa na jej produktový rad. My sme otestovali jej aktuálny hit, model Infinix Zero 30 5G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-12s-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 12S (PREVIEW): Solídny telefón, novinky však nečakajte

Xiaomi Redmi Note 12S poteší každého, kto hľadá mobilný telefón na každodenné použitie a nechce zaň minúť veľa peňazí. Zaujme solídnou 108 Mpx kamerou a vyváženou zostavou parametrov, pričom spadá do nižšej strednej triedy. Xiaomi tiež ukazuje od minulého roku prepracovaný dizajn fotomodulu. Čo telefón ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-x6-preview.jpg

Honor X6 (PREVIEW): novinka za menej ako 200 eur

Nový Honor X6 patrí medzi podarených zástupcov nižšej strednej triedy mobilných telefónov. Tá je určená pre menej náročných zákazníkov. Čím všetkým chce novinka bojovať o peňaženky zákazníkov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-kamera-nahled.jpg

Mobil a fotoaparát: Sú fotoaparáty lacných telefónov naozaj tak dobré?

Fotomodul so štyrmi objektívmi a množstvom megapixelov dnes nie je ničím výnimočným aj v nižších cenových kategóriách smartfónov. Tieto parametre však nie sú vždy zárukou, že ide o skvelý fotoaparát. Ktoré parametre by ste mali sledovať podrobnejšie a aké sú fotoaparáty nižšej triedy v porovnaní s modelmi zo strednej triedy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-poco-m3-nahled.jpg

Xiaomi Poco M3 (PREVIEW): 6 000 mAh batéria, neopozeraný dizajn a veľmi nízka cena

Mobilné telefóny série Xiaomi POCO sú medzi fanúšikmi telefónov najmä nižšej triedy veľmi populárne. Mnoho používateľov si ich obľúbilo vďaka skvelým parametrom a veľmi prívetivej cene. Nový Poco M3 podľa všetkého nebude výnimkou – ponúkne okrem iného veľkú batériu a vo svojej cenovej sfére nevídane dobrý fotoaparát. Na čo sa môžete tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g-power-moto-g-stylus.jpg

Motorola oznámila Moto G Power a Moto G Stylus (NOVINKA)

Moto G Power a G Stylus sú najnovšie mobilné telefóny Motoroly. Podľa názvu je jasné, že ich prednosťami budú dlhá výdrž a elektronické pero v štýle Galaxy Note10. Čo ďalšie ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-7a-obecne-232.jpg

Honor 7A: Všestranný telefón, ktorý zaujme nielen cenou

Honor 7A je sľubný telefón. Za prívetivú cenu dostanete slušný fotoaparát, výbavu aj výkon. Trochu neobvyklé je v tejto cenovej kategórii tiež odomykanie pomocou tváre. Čo ďalšie si pre nás Honor 7A pripravil a dokáže ešte niečím prekvapiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/xiaomi-redmi-6-6a-232.jpg

Xiaomi Redmi 6 a 6A, poctivé telefóny nižšej strednej triedy

Xiaomi se železnou pravidelností útočí na spodní cenová patra mobilních telefonů střední třídy. Novinky Xiaomi Redmi 6 a Xiaomi Redmi 6A jdou ještě dále. Cenu srážejí v podstatě až na úroveň budgetových telefonů, a byť k některým ústupkům přeci jen muselo dojít, hardware a výbava se drží ve střední třídě. Co dvojice nabízí? A bude pro konkurenci představovat problém? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-5-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 5 (RECENZIA) – lacný telefón s duálnou kamerou

Od inteligentného telefónu za necelých 250 € toho nemožno príliš očakávať, ale Xiaomi Redmi Note 5 v tomto smere prekvapí. Ponúka precízne spracované telo z hliníka, moderný pretiahnutý displej s vysokým rozlíšením a duálny fotoaparát, s ktorým vás doslova očarí. Čo ďalšie odhalíme v našej podrobnej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-7s-7a-7c-232px.jpg

Honor 7S, 7A a 7C (PREVIEW): Výkonné, a pritom lacné telefóny

V apríli 2018 Honor predstavil svoje modely Honor 7S, 7A a 7C. Ako je pri tomto výrobcovi zvykom, ide o lacné telefóny s prekvapivo solídnym výkonom, dizajnom aj výbavou, hoci sú aj miesta, kde je šetrenie vidieť. Ako sa od seba novinky Honor líšia? A majú oproti konkurencii šancu? Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií