AD květen univerzal P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/lamax-sport-banner-nahled.jpg

Elektrické vozidlá a kolobežky LAMAX: získajte 80 EUR na ďalší nákup

Rozbehnite to so značkou LAMAX! Či už hľadáte elektrickú kolobežku na pohodlnú prepravu mestom, alebo elektrickú štvorkolku či motorku pre vašu ratolesť, s produktmi LAMAX určite neurobíte chybu. Vybrané vozidlá tejto značky si teraz môžete zaobstarať vo výhodnej akcii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/produkty-lamax-alzatech.jpg

Párty reproduktory, slúchadlá, akčné kamery: Zaujímavé produkty Lamax! (PREDSTAVENIE)

Pozreli sme sa do ponuky Lamax Electronics a vybrali z nej zaujímavé produkty: Bezdrôtové štuple, slúchadlá s ANC, akčnú kameru, autokameru a párty reproduktor. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lamax.jpg

Toto leto si užiješ na MAX s produktmi od LAMAX

Je to tu! Prichádza leto a s ním množstvo slniečka, kúpania, výletov a nových zážitkov. Spolu s tým aj nadšenie, radosť, optimizmus a dobrá nálada. Spálenú kožu alebo bolesť hlavy po dlhej letnej párty teraz riešiť nebudeme. Zameriame sa na to, ako si toto leto užiť na MAX s produktmi od značky LAMAX.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre hodinky a telefonovani.jpg

Smart hodinky s možnosťou telefonovania

Smart hodinky neslúžia len na sledovanie Vašej pohybovej aktivity alebo zobrazovanie oznámení z telefónu, ale môžete ich používať aj na prijímanie telefonických hovorov. Ako môžete telefonovať zo svojich smart hodiniek? Ktoré inteligentné hodinky sú určené len ako verzia hands-free a naopak, ktoré môžu fungovať aj samostatne bez telefónu? Tieto a mnohé ďalšie informácie sa dozviete v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lamax-dots2-touch-bile.jpg

LAMAX omladil svoje rady slúchadiel aj reproduktorov. Novinky vyzerajú zaujímavo

Nové slúchadlá a reproduktory LAMAX sa držia posolstva značky dodávať zákazníkom kvalitné produkty s prívetivou cenovkou. Špičkový zvuk BeatBass, dlhá výdrž a atraktívny dizajn sú len niektoré z mnohých vlastností, ktoré nové audio zariadenia LAMAX zdieľajú. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/c051ea59-f515-4aa3-bb09-6ed8c72d0f31.jpg

Lamax MusiCan1 – Outdoorový reproduktor na cesty

Máte radi hudbu, ba si bez nej život neviete predstaviť? Zároveň sa vám ale nechce na výlety ťahať s bežnými reproduktormi? Potom by vás mohol zaujať bezdrôtový Bluetooth reproduktor Lamax MusiCan1. Ide o skladný, výkonný a odolný model za zaujímavú cenu. Čo všetko ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/akcni-kamera-lamax-x31-atlas-nahled.jpg

LAMAX X3.1 Atlas je akčná kamera pre každého

Cenovo priaznivá akčná kamera nabitá funkciami a obohatená o širokú ponuku príslušenstva. To je LAMAX X3.1 Atlas. Za lepšiu ako priateľskú cenu poskytne kvalitu, natívne 2,7K rozlíšenie videa aj plno ďalších funkcií, ktoré k správnej športovej kamere patria. V tomto článku vám o nich povieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/akcni-kamery-lamax-03.jpg

LAMAX X7.1 Naos a X8.1 Sirius, akčné kamery za skvelú cenu

Radi by ste pri športe či na dovolenke natáčali rôznorodé akčné videá? Akčné kamery LAMAX nahrávajú kvalitné zábery za prívetivú cenu, dodávané sú navyše s bohatým príslušenstvom zadarmo. Napokon, presvedčte sa sami!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lamax-watchy-05.jpg

LAMAX WatchY, inteligentné hodinky pre deti s GPS

Radi by ste mali prehľad o svojich ratolestiach, ale inteligentný telefón vám príde ako príliš riskantná alebo zbytočná investícia? Prinášame prvý pohľad na inteligentné hodinky LAMAX WatchY so zabudovanou GPS. Čo všetko dokážu tieto inteligentné hodinky pre deti? To sa dozviete v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-akcni-kameru.jpg

Ako vybrať kameru

Chcete natáčať svadby, alebo naopak svoje adrenalínové zjazdy na bicykli a snowboarde? Vyberáte kameru do auta? Potrebujete mať prehľad o dianí na svojom pozemku? Na trhu existuje niekoľko druhov kamier, v ktorých nie je ľahké sa zorientovať. Poradíme vám, ako si vybrať tú správnu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/akcni-kamera-jak-vybrat-navod.jpg

Ako vybrať akčnú kameru

Ak chcete natáčať svoje adrenalínové kúsky pri rôznych športoch, siahnite po jednej z outdoorových kamier. S použitím ochranného puzdra sú odolné voči drsným vonkajším vplyvom a mnohým ľuďom sprístupnia miesta, kam by sa inak nedostali alebo neodvážili. Aj napriek miniatúrnym rozmerom je kvalita obrazu veľmi dobrá.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lamax-beat-sluchatka-reproduktory-mala.jpg

LAMAX predstavuje inováciami nabitú audio sériu Beat

Priekopník kamier na cesty a do automobilov uviedol na trh päticu nových reproduktorov a slúchadiel, ktoré majú ambície hrať prvé husle nielen medzi priaznivcami outdooru a cestovania.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/banner-small_19.jpg

Revolúcia - outdoorové kamery teraz dostupné pre každého, kvalitná kamera stojí aj menej než 3000 Kč

Cenové zemetrasenie zmieta v tejto dobe trhom akčných kamier. Zachytiť a podeliť sa o svoje outdoorové zážitky vo vysokej obrazovej a zvukovej kvalite už zďaleka nie je len výsadou drahších modelov. Skúste značku LAMAX a budete príjemne šokovaní. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií