AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/arcane-druha-rada-logo.jpg

Arcane 2. séria: trailer, dátum premiéry, príbeh a ďalšie info

Milované univerzum League of Legends, ktoré má na svedomí tím z Riot Games, sa na konci roku 2021 rozrástlo o nesmierne podarený animovaný projekt Arcane, ktorý debutoval na streamovacej službe Netflix. Išlo vlastne o taký malý zázrak, ktorý rozčeril zakalené vody seriálových (či filmových) adaptácií videohier. Arcane si vedie neskutočne a aj tí najväčší skeptici už pomaličky uznávajú, že je možné vytvoriť takmer perfektné dielo na motívy hier. Avšak, čo druhá séria? Už sa na nej pracuje a tu sa dozviete všetko dôležité, čo o Arcane 2. sérii vieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/arcane-league-of-legends-logo.jpg

Arcane: League of Legends 1. série (RECENZIA)

League of Legends, teda jedna z najpopulárnejších hier na našej planéte, sa vďaka spolupráci herného štúdia a vydavateľa Riot Games a streamovacej služby Netflix dočkala svojej vlastnej seriálovej adaptácie. Videohrám sa ale na filmovom plátne doposiaľ príliš nedarilo, oplatí sa teda investovať drahocenný čas do prvej série Arcane: League of Legends?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/logitech-kda-nahled.jpg

Logitech K/DA: Nutnosť pre fanúšikov League Of Legends! (PREDSTAVENIE)

Logitech vydal novú edíciu klasických herných periférií – K/DA. Čo je to K/DA? Verte alebo nie, je to K-popová kapela s hernými hrdinkami z League of Legends! Logitech vybral najpredávanejšie myši a klávesnice a prerobil ich do nového dizajnu – a ako to vyzerá? Na to sa musíte pozrieť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/legends-of-runeterra-recenze-nahled1.jpg

Legends of Runeterra (RECENZIA) – Dostal Hearthstone konečne riadneho konkurenta?

Na hernej scéne je dlhodobo možné nájsť desiatky kartových hier, ktoré sa snažia upútať hráčsku obec. Väčšia dieru do sveta sa však doteraz podarilo urobiť len Artifactu, Magic: The Gathering, Gwentu a samozrejme tiež Hearthstone, ktorý už nejaký ten piatok dominuje žánru. V súčasnosti medzi tieto výrazné projekty dorazila tiež kartovka Legends of Runeterra. Či sa jej úspešne podarilo popasovať s konkurenciou, vám povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/project-a-characters2-nahled.jpg

Tvorcovia League of Legends zo štúdia Riot Games vyvíjajú taktické FPS Project A (OZNÁMENIE)

Pri príležitosti 10. výročia, ktoré vlani v októbri oslávila multiplayerová onlinovky League of Legends od Riot Games, sme sa dočkali oznámenia čerstvého titulu s názvom Project A od toho istého štúdia. Má ísť o taktickú strieľačku ponúkajúce niekoľko charakterov so špecifickými schopnosťami, ktorá tiež údajne prinesie mnoho vylepšení oproti svojej konkurencii. Kým tvorcovia sú na akékoľvek ďalšie detaily skúpi, bývalý profi hráč a herné konzultant sa podelil o svoje dojmy z hrania. Viac v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií