PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_141.jpg

Doplňte svoj notebook aj kvalitným monitorom Lenovo

Potrebujete na svoju prácu spoľahlivý notebook a rovno ho ideálne doplniť aj monitorom? S úplným pokojom sa môžete zveriť do starostlivosti značky Lenovo. Môžeme vám garantovať, že v podstate v akejkoľvek cenovej hladine nájdete vždy kvalitnú výbavu. V našom článku nájdete tipy na najlepšie kúsky pre bežných zamestnancov, stredný manažment aj tých najvyšších šéfov. O ktoré ide? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_131.jpg

Ponorte sa do hrania hier s notebookom Lenovo LOQ

Vstúpte do sveta hier s herným notebookom Lenovo LOQ. Je vybavený výkonným procesorom, bleskovým diskom a displejom s dokonalou obnovovacou frekvenciou. Je osadený úplne novou grafickou kartou Intel ARC s dedikovaným čipom umelej inteligencie, ktorý na základe algoritmov hlbokého učenia dokáže zvýšiť výkon hier až o 30 %! Jeho skvelý pomer ceny a výkonu z neho robí ľahko dostupný herný notebook pre všetkých! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-thinkphone-2-nahled.jpg

Motorola ThinkPhone láka na výkon, odolnosť aj pokročilú spoluprácu s ThinkPadmi

V rámci veľtrhu CES 2023 Motorola vyrukovala s telefónom, ktorý stavia do popredia prepojenie s notebookmi bežiacimi na operačnom systéme Windows. Už svojim názvom dáva ThinkPhone na vedomie, že si bude dobre rozumieť s ThinkPadmi od Lenova. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/premium-care.jpg

Predstavujeme službu Lenovo Premium Care pre váš notebook

Lenovo patrí medzi najväčších svetových výrobcov notebookov. A práve k nim sa vzťahuje akciová ponuka na nadštandardnú záruku v podobe Lenovo Premium Care. Túto službu dostanete k vybraným notebookom na 3 mesiace navyše úplne zadarmo! Ako táto služba funguje a s čím všetkým vám špecialisti zo spoločnosti Lenovo pomôžu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-laptop-thinkbook-series-feature-01.jpg

Lenovo ThinkBook 14 je notebook navrhnutý pre náročných používateľov

Túžite po novom notebooku a neviete, pre ktorý sa rozhodnúť? Máme pre vás zaujímavý tip! Lenovo ThinkBook 14 nadväzuje na tradíciu zvučného mena ThinkPad, ale za citeľne nižšie ceny. Napriek tomu je navrhnutý na využitie v menších firmách alebo pre študentov a časté prenášanie. Čo všetko takýto notebook v skutočnosti zvládne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-legion-5-pro.jpg

S Lenovo Legion 5 Pro si zahráte najnovšie herné tituly na maximum!

Zničte konkurenciu vďaka najnovšej generácii procesorov Intel alebo AMD v spojení s grafikou GeForce RTX. Vďaka tomu získate nadštandardný výkon s rezervou do budúcnosti. Notebooky Lenovo Legion 5 7. generácie disponujú skvelými displejmi, pokročilým systémom chladenia alebo modernou povrchovou úpravou. Na aké ďalšie technológie sa môžete tešiť? A v čom sú herné notebooky od Lenovo jedinečné? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chromebook-ideapad-duet-recenze.jpg

Lenovo IdeaPad Duet: chromebook s odpojitelnou klávesnicí

Pořiďte si Lenovo IdeaPad Duet Chromebook a využijte ho jako notebook s plnohodnotnou klávesnicí nebo klávesnici odpojte a získejte 10,1" tablet. Jaké výhody má použitý systém Chrome OS, se dozvíte z našeho článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-m2.jpg

Prejdeme sa na Lenove?! Kolobežka Lenovo M2! (RECENZIA)

Lenovo nerobí len notebooky a počítače - robí aj elektrokolobežky! A tak sme neváhali a Anete jednu zapožičali, nech ju otestuje! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tcl-fold-and-roll-nahled.jpg

Veľký update pre PS5, ohybný telefón TCL, herná beštia Lenovo a ďalšie! (NOVINKY)

TCL predstavilo koncept telefónu, ktorý má displej nielen ohybný, ale dá sa aj natiahnuť na veľkosť tabletu! Lenovo predstavilo výkonný herný telefón, Sony prináša významný update pre PlayStation 5 - a možno bude aj „práčka“, ktorá vyčistí štuple do uší! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-tab-p11-recenze.jpg

Lenovo Tab P11 Pro, možno najlepší tablet s Androidom!

Namiesto notebooku si kúpte tablet. Aký? No predsa Lenovo Tab P11 Pro so skvelým displejom, LTE pripojením aj zaujímavým príslušenstvom v podobe puzdra s klávesnicou a stylusu. V plnej konfigurácii tak má ambíciu úplne nahradiť cenovo podobne ladený notebook. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-Legion-y25-25-nahled.jpg

Monitory Lenovo: ideálne na home-office aj zábavu

Kvalitný monitor je základom každej kancelárie – a tej domácej o to viac. Spoločnosť Lenovo ponúka širokú škálu monitorov s kvalitným obrazom a výbornou ergonómiou. Ideálne si rozumie s notebookmi Lenovo. Čo všetko je k dispozícii a akými funkciami sa chváli? A je v ponuke aj niečo pre hráčov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-fold-nahled.jpg

Prvý notebook s ohybným displejom na svete! Lenovo X1 FOLD! (RECENZIA)

Telefón s ohybným displejom sme tu už mali - čo ale notebook s ohybným displejom? Je to prvý stroj svojho druhu - a vyrobilo ho Lenovo. Ponúka dokonca dva rôzne modely - základný Lenovo ThinkPad X1 Fold Gen 1 a tiež drahšiu verziu s LTE internetom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prvni-notebook-s-ohebnym-displejem-nahled.png

Prvý notebook s ohybným displejom, Google Pixel 5, Siri bude hovoriť po slovensky (NOVINKY)

Lenovo si pre nás pripravilo prvý notebook s ohybným displejom - Lenovo Thinkpad X1 Fold! Google pripravuje nový Pixel 5 a konečne aj Siri bude hovoriť po slovensky! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-ideapad-3-5-nahled.jpg

Lenovo predstavuje nové modely pracovných notebookov IdeaPad 3 a 5

Firma Lenovo nám už roky ukazuje svoje notebooky snáď vo všetkých možných kategóriách. Ich rad IdeaPad, zameriavajúci sa na cenovo výhodné notebooky, bol nedávno obohatený o nové modely IdeaPad 3 a 5. V nasledujúcom článku si ich predstavíme a pozrieme sa, v čom tkvie ich sila. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Lenovo Tab M10 Plus náhled.jpg

Lenovo Tab M10 Plus (RECENZIA) – skvelý multimediálny tablet

V novej recenzii preveríme štýlový tablet Lenovo Tab M10 Plus. Ide o kvalitne spracované zariadenie vhodné na multimediálne vyžitie celej rodiny. Čím chce Lenovo zaujať potenciálnych zákazníkov? A ako tablet obstojí pri každodennom používaní? Tieto, ale aj mnohé ďalšie otázky sa pokúsime zodpovedať v dnešnej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-yoga-s740-14iil-recenze-nahled.jpg

Lenovo Yoga S740-14IIL (RECENZIA) – kovový elegán so 4K displejom

Prinášame vám recenziu tenkého a ľahkého notebooku so 4K displejom – Lenovo Yoga S740-14IIL. Hodnotíme kvalitu spracovania, ovládacie prvky, batériu, displej, výkon v benchmarkoch a mnoho ďalšieho. Prečo kúpiť Lenovo Yoga S740-14IIL? A na čom by mohol tento notebook naopak ešte popracovať? Dozviete sa v článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-thinkpad-x1-fold.jpg

Lenovo ThinkPad X1 Fold: Notebooky s ohybným displejom sú tu (CES 2020)

Notebooky s ohybným displejom sa stávajú realitou. Na CES 2020 bol predstavený Lenovo ThinkPad X1 Fold, ktorý môže fungovať buď ako tablet s Windows 10, alebo ako malý notebook. Spôsob vyhotovenia je inovatívny a cena bude vysoká. Viac sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/motorola-z3-play-banner-232.jpeg

K Motorola Moto Z3 Play dostanete Moto Mod zdarma

Motorola Moto Z3 Play konečne vstúpila na náš trh. Má obrí displej a podporuje obľúbené doplnky Moto Mods. Kúpite ju exkluzívne na Alza.sk, pričom vám zadarmo pribalíme jeden Moto Mod v podobe prídavnej batérie. Čo ďalšie sa nám na telefóne páči? A má nejaké nedostatky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/notebook-lenovo-v330-nahled.jpg

Lenovo V330: Praktický profesionál

Lenovo V330 výrobca prezentuje ako jednoduchý, flexibilný, kompatibilný notebook, ktorý by si mali obľúbiť predovšetkým veľké firmy. Jeho priaznivá cena, moderný hardvér a zaujímavá výbava z neho ale jednoznačne robia tiež atraktívneho adepta na pozíciu študentského či rodinného notebooku. Čo všetko ponúka a koľko Lenovo V330 stojí? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-thinkpad-x1-carbon-5.jpg

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5. To najlepšie pre profíkov!

Ďalšia generácia odolného a ľahko prenosného ThinkPadu X1 Carbon sa pýši konštrukciou vystuženou karbónovými vláknami. Aké novinky prináša pracovný notebook pre najnáročnejších používateľov? Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií