AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bezbarva-lestenka-alex-extra-pece.jpg

Vyskúšali sme pre vás: bezfarebné leštidlo Alex EXTRA starostlivosť na dlažbu, linoleum a vinyl

Po rekonštrukcii podlahy som hľadal čistiaci a leštiaci prostriedok, po ktorého použití bude naša nová vinylová podlaha žiariť čistotou. Vyskúšal som bezfarebné leštidlo Alex EXTRA starostlivosť na dlažbu, linoleum a vinyl. Ako sa mi osvedčilo? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bezsackovy-vysavac-hoover-prodige-nahled.jpeg

Vysávače Hoover vysávajú dokonale aj ďaleko od zásuvky

Prekáža vám pri vysávaní kábel od vysávača? Spoločnosť Hoover vyriešila problémy s káblom po svojom. Z klasických valcových vysávačov urobila aku vysávače, vďaka ktorým povysávate celý byt oveľa rýchlejšie ako s káblom, a to bez straty výkonu. Nenechajte sa pri upratovaní obmedzovať a vyberte si z vreckového alebo bezvreckové variantu aku vysávačov Hoover. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií