AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kryptomeny-kurzy-logo.png

Kryptomeny kurzy – Zoznam najdôležitejších kryptomien

Základné informácie o najznámejších kryptomenách. Aktuálne kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnohých ďalších! Aké sú výhody a nevýhody kryptomien z Top15? Čítajte nás článok! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/litecoinlogo.png

Litecoin Foundation kúpila 10 % podiel v nemeckej banke

Litecoin Foundation, nadácia usilujúca o rozvoj šiestej najcennejšej kryptomeny Litecoin, dňa 10. 7. oznámila, že vykonala akvizíciu desatinového podielu v nemeckej banke WEG Bank AG. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/satoshilite.jpg

Charlie Lee upozorňuje na podvody na Twitteri

Charlie Lee (Litecoin) publikoval zdanlivo podvodnú ponuku, ktorá je na kryptomenovej časti Twitteru v posledných mesiacoch veľmi rozšírená. Čo tým sledoval? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/!krypto-clanky-novinky.jpg

Bitcoin Magazine: Ako vyzerá budúcnosť bitcoinu?

Americký Bitcoin Magazine publikoval článok rozoberajúci jednotlivé prvky Lightning Network a čo do budúcnosti tieto riešenia ponúkajú. Ako sa bude riešiť doplňovanie financií do platobných kanálov? Ako bude fungovať routing platieb medzi jednotlivými uzlami? Akú budúcnosť majú v kontexte bitcoinové Lightning Network altcoiny? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blockchain-technologie-nahled.jpg

Čo je to vlastne ten blockchain?

Termín blockchain je v posledných troch rokoch trochu nadužívaný, obzvlášť na konferenciách plných ľudí v na mieru šitých oblekoch o ňom počujete na každom rohu. Čo to ten blockchain ale vlastne je? Na akých princípoch funguje? A aké je jeho skutočné využitie? V našom článku sa s pomocou jednoduchej analógie pokúsime vysvetliť, čo sa naozaj skrýva za touto revolučnou technológiou!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kryptomenove-forky-08.jpg

Kryptomenové forky (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Kryptomenový fork – to je pojem, s ktorým sa v poslednej dobe stretávame čoraz častejšie. Celá problematika forkov je však pomerne zložitá a často zostáva nepochopená. Ako prebieha rozdelenie blockchainu? Čo je to hard fork? A čo soft fork? A aký je medzi nimi rozdiel? V našom článku sa prehľadne a zrozumiteľne dozviete všetko, čo chcete o vetvení kryptomien vedieť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/litecoin-logo-nahled.jpg

Litecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Litecoin sa dlhodobo radí medzi najpopulárnejšie kryptomeny sveta. Vedeli ste, že litecoin je vlastne len upravená kópia bitcoinu? Vieme, v čom pramenia rozdiely medzi litecoinom a bitcoinom, ako sa litecoin ťaží aj ako ľahko a rýchlo zistiť aktuálny kurz LTC! V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o litecoinoch vedieť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trezor-t-hw-penezenka_1.jpg

Trezor T – hardvérová peňaženka pre kryptomeny

Hardvérové ??peňaženky ponúkajú najbezpečnejšie riešenie, ako ukladať kryptomeny. Teraz sa na trh dostáva očakávaná peňaženka TREZOR T, ktorá ponúka maximálne bezpečie v modernom vyhotovení. Ako veľmi sa líši od predchádzajúceho modelu a ktoré konkrétne kryptomeny podporuje? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o TREZOR T vedieť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/asus-b250-mining-expert-nahled.jpg

Splnený sen ťažiara – Asus B250 Mining Expert

Ťažba kryptomien sa stále rozbieha. Niet divu, trhová cena virtuálnych mien ako bitcoin či ethereum láme jeden rekord za druhým. Spoločnosť Asus sa rozhodla vyrobiť základnú dosku, ktorá je splneným snom každého ťažiara. Asus B250 Mining Expert totiž vezme teoreticky až 19 grafických kariet. Ako je to vôbec možné? Z nášho článku sa to dozviete. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií