PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/alzaguard-hero-tag-test.jpg

Inteligentný lokalizátor AlzaGuard Hero Tag vám pomôže nájsť stratenú peňaženku, kľúče či batoh

Nestraťte prehľad o svojich veciach dennej potreby, ako sú kľúče či peňaženka. Ak ich v množstve oblečenia nevidíte, ľahko si ich prezvoňte. To a mnoho ďalšieho umožňuje lokalizátor AlzaGuard Hero Tag. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airtag-nahled.jpg

Apple AirTag (RECENZIA): malý gadget, ktorý ľahko nájde to, čo treba

Inteligentné lokátory sú zaujímavým doplnkom, ktorý je však všeobecne trochu utláčaný zábavnejšími technologickými gadgetmi. Apple si však uvedomuje praktickosť tohto doplnku, a preto sa rozhodol vytvoriť svoj vlastný. Ako funguje a čo všetko sľubuje Apple AirTag?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-najit-mobilni-telefon-nahled.jpg

Ako vyhľadať mobilný telefón? (NÁVOD)

Nemali ste práve svoj deň a teraz potrebujete vyhľadať mobil? Možností určenia polohy mobilného telefónu je niekoľko, a to ako na zariadenia Android, tak na mobily s iOS. V nasledujúcom článku sa pozrieme na tie najlepšie a najmä najrýchlejšie spôsoby, ako vyhľadať mobilný telefón.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-smarttag-chytry-privesek.jpg

Inteligentný prívesok Samsung Galaxy SmartTag pomôže pri hľadaní stratených vecí

Samsung SmartTag je miniatúrne zariadenie, ktoré vám môže pomôcť vyriešiť problémy s hľadaním stratených predmetov. V spolupráci s inteligentným telefónom totiž funguje ako Bluetooth lokátor so širokým dosahom signálu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sos-tlacitka-pro-seniory.jpg

SOS tlačidlá a GPS lokátory ochránia vašich blízkych

SOS tlačidlá a GPS lokátory môžu byť v tejto dobe, kedy je bežný život do značnej miery ochromený koronavírusom, zdatnými pomocníkmi. Pre bezpečnosť aj pokoj na duši sa rozhodne hodí mať prehľad o svojich blízkych. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lamax-watchy2-hodinky-pro-deti.jpg

LAMAX WatchY2 (PREVIEW): Majte deti na dosah

Zostaňte v spojení so svojimi deťmi pomocou detských smart hodiniek LAMAX WatchY2. Ľahko tak určíte ich polohu, napíšete im správu alebo rovno zavoláte. Čítajte ďalej a dozviete sa viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fixed-smile-nahled.jpg

S lokátorom FIXED Smile už kľúče nestratíte

Bluetooth lokátor FIXED Smile je drobný kúsok inteligentnej elektroniky, ktorý pomôže nájsť stratené veci. Ľahko vďaka nemu prezvoníte kľúče, upozorní vás, že odchádzate bez batohu a pomôže nájsť aj zapadnutý telefón. Obsluha lokátora skrz aplikáciu je veľmi jednoduchá. Má táto geniálna vymoženosť vôbec nejaké mínusy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gps-tracker.jpg

GPS lokátory postrážia všetko, čo je vám drahé

GPS lokátor je šikovný pomocník pre sledovanie osôb, automobilov, motocyklov, zvierat aj cenností. Ak máte obavy, že by sa vám niečo z toho mohlo stratiť, GPS lokátor je jednoduchým riešením. Nechajte si od nás poradiť, ako fungujú a aký druh bude najvhodnejší práve pre vaše potreby.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií