Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/liceni-do-vody.jpg

Ako na vodoodolné líčenie očí

Perfektný mejkap môže ľahko zničiť dážď alebo niekoľko vašich sĺz. Existuje však vodoodolné líčenie očí, ktoré vydrží aj tieto náročné situácie. Nenechajte sa vodou rozhodiť! V článku sme vyskúšali niekoľko vodoodolných produktov a pridali fotonávod krok za krokom vrátane tipov na konkrétne líčenie. Skúste vodoodolné líčenie s nami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-689424940_edited.jpg

Večerné líčenie krok za krokom

Ak sa chystáte na večierok, romantickú večeru, posedenie s priateľmi alebo na ples, dolaďte svoj outfit pomocou krásneho večerného líčenia. Večerné líčenie všeobecne znesie viac. Nemusíte sa preto báť použiť výrazné líčenie pier alebo experimentovať s očnými tieňmi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/IMG_3003.jpg

Vyskúšali sme pre vás: paletka Dermacol Color Sensation Wet & Dry

Hľadáte univerzálnu paletku, s ktorou sa nalíčite do práce aj na rande? Možno pre vás bude paletka očných tieňov Dermacol Color Sensation Wet & Dry č. 7 tá pravá. Ako obstála v našom teste? To všetko zistíte v našej krátkej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-485179870.jpg

Ako vybrať make-up

Ako vybrať make-up, ktorý vašu pleť zdokonalí a bude na nej vyzerať prirodzene? Je potrebné zamerať sa na niekoľko dôležitých faktorov, akými sú podtón či typ vašej pleti. A ako vybrať odtieň make-upu? Aký typ make-up sa hodí pre vašu pleť? Ako vybrať make-up cez internet? Náš sprievodca vám pomôže vybrať ten správny make-up pre vás.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií