AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/marvel-1943-rise-of-hydra-key-art-thumb.jpg

Marvel 1943: Rise of Hydra – Všetko, čo vieme

Pre fanúšikov superhrdinov pripravuje herná scenáristka a režisérka Amy Hennig príbehovú akčnú adventúru, v ktorej sa na bojisku druhej svetovej vojny stretne Kapitán Amerika a Black Panther. V sprievode ďalších dvoch postáv sa vydajú prekaziť plány teroristickej organizácie Hydra, pričom hrateľnosťou by sa mala hra podobať sérii Uncharted. Všetko, čo zatiaľ o Marvel 1943: Rise of Hydra vieme, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-remastered-pc-key-art-nahled.jpg

Marvel's Spider-Man Remastered – Všetko, čo vieme

Séria Marvel's Spider-Man patrí medzi najúspešnejšie značky konzoly PlayStation a nie je tak divu, že aj Marvel's Spider-Man Remastered podľa vzoru iných PS exkluzivít vyšiel aj na PC. Okrem skvelej hrateľnosti a pútavého príbehu dostali majitelia stolných počítačov aj vylepšenú grafiku a celý dodatočný obsah. Všetko, čo o Marvel's Spider-Man Remastered potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spider-man-across-the-spider-verse-keyart-nahled.jpg

Spider-Man: Cez paralelné svety – Všetko, čo vieme

Miles Morales, ktorý sa v snímke ovenčenej cenami Spider-Man: Paralelné svety (2018) stal novým pavúčím mužom držiacim ochrannú ruku nad mestom New York, sa vrátil, a to v pokračovaní s názvom Spider-Man: Cez paralelné svety. V ďalšom epickom dobrodružstve sa vydal na pomoc novej skupine Spider-ľudí a pustil sa do boja proti doteraz najsilnejšiemu zloduchovi. Všetko, čo o prvom z dvoch plánovaných pokračovaní Milesovho príbehu vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/guardians-of-the-galaxy-3-tym-nahled.jpg

Strážcovia Galaxie: Volume 3 – Všetko, čo vieme

Superhrdinský tím Strážcovia Galaxie v zložení geneticky upravený mýval, hromotĺk nechápajúci iróniu, živý strom a dvaja potomkovia nebešťana sa musia spojiť, pretože galaxia už tretíkrát potrebuje ich pomoc. V stávke tentoraz nie je „iba“ osud vesmíru, ale aj samotných Strážcov. Dokážu Peter Quill a jeho družina nemožné? Všetko, čo o snímke Strážcovia Galaxie: Volume 3 (v origináli Guardians of the Galaxy Volume 3) potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-2-cover-nahled.jpg

Marvel's Spider-Man 2 – Všetko, čo vieme

Akčná adventúra Marvel's Spider-Man z roku 2018 patrí medzi najlepšie komiksové hry a exkluzivity konzoly PlayStation zároveň, fanúšikovia tak druhý diel očakávali prakticky od konca záverečných titulkov. O dva roky neskôr dorazil spin-off Marvel's Spider-Man: Miles Morales, plnohodnotný druhý diel bol ale oznámený až v roku 2021 v rámci PlayStation Showcase. Ako sa bude Marvel's Spider-Man 2 hrať, kedy vyjde a ďalšie potrebné informácie nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spider-man-no-way-home-logo.jpg

Spider-Man: Bez domova (RECENZIA)

Po úspešných komiksovkách Spider-Man: Homecoming a Spider-Man: Ďaleko od domova sa opäť vracia na scénu režisér Jon Watts, aby zavŕšil svoju trilógiu o Pavúčom mužovi v podaní Toma Hollanda. Čaká nás v kinách „to najlepšie na koniec”, alebo film Spider-Man: Bez domova lepšie vystihne spojenie „trikrát a dosť”? To sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/guardians-of-the-galaxy-key-art-nahled.jpg

Marvel's Guardians of the Galaxy (RECENZIA) – Trefa galaktických rozmerov

Komiksová partička Marvel's Guardians of the Galaxy sa za posledné roky teší značnej obľube, na čom celkom nepochybne mali svoj podiel aj dva úspešné celovečerné filmy. Vydavateľstvo Marvel si je raketovo stúpajúcej popularity zrejme dobre vedomé, pretože v spolupráci s herným vydavateľom Square Enix a štúdiom Eidos-Montréal na naše obrazovky prináša vôbec prvé samostatné videoherné dobrodružstvo tohto superhrdinského tímu. Ako sa očakávaná komiksovka nakoniec podarila?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-wolverine-special-logo.jpg

Marvel's Wolverine: trailer a ďalšie info

Drsňák Wolverine patrí medzi najobľúbenejšie postavy, ktoré vzišli z marvelovského univerza. Večne nevrlého mutanta s výnimočnými regeneračnými schopnosťami a vysúvacími pazúrmi nájdeme nielen v partičke X-Menov, ale aj ako externého člena Avengers, pri ktorých platí za brutálneho mlátiča vrhajúceho sa bez strachu do víru bitiek. Práve jeho si vybralo štúdio Insomniac Games (Marvel's Spider-Man) ako ďalší charakter, ktorému sa budú venovať v samostatnom akčne adventúrnom spracovaní. čo všetko o Marvel's Wolverine vieme, sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-midnight-suns-thumbnail.jpg

Marvel's Midnight Suns: dátum vydania, gameplay, príbeh a ďalšie info

Marvel pokračuje v dobývaní nielen filmového sveta, ale aj toho herného. Po Marvel's Avengers sa na nás chystá ďalšia tímovka. Marvel's Midnight Suns od autorov série XCOM ale bude hrať ďaleko viac na taktickejšiu nôtu, ide totiž o ťahové akčné RPG sústreďujúce sa na jednotlivých hrdinov a ich vzájomné vzťahy. Silné osobnosti sa totiž musia zomknúť, aby porazili Matku démonov Lilith a samotného pána zla Chthona.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-guardians-of-the-galaxy-special-nahled.jpg

Marvel's Guardians of the Galaxy: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Strážcovia galaxie patria medzi obľúbenú partičku zo sveta Marvel, ktorá si získala srdcia fanúšikov predovšetkým zbesilou akciou a humorným podpichovaním medzi postavami, ktoré poznáme ako z komiksov, tak z filmov. Vývojári z Eidos Montreal sa rozhodli, že nám ponúknu úplne nové dobrodružstvo skvadry Petera „Star-Lorda“ Quilla tiež ako počítačovú hru. Čo všetko o najnovšej výprave vesmírnych super (ne)hrdinov vieme, sa dočítate v našom článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/venom-2-thumbnail.jpg

Venom 2: Carnage prichádza: premiéra, herecké obsadenie a ďalšie info

Komiksová adaptácia Venom z roku 2018 nebola nijako ohromujúcim filmom, na rozdiel od recenzií sa mu ale prekvapivo dobre darilo v tržbách, pokračovanie teda bolo takmer nevyhnutné. O dva roky neskôr sa teda zubatý symbiont Venom opäť vracia do kinosál a láka predovšetkým na fanúšikov milovaného/nenávideného záporáka Carnage. Bude ale Venom 2: Carnage prichádza stáť za návštevu kina? To by vám mohol napovedať náš článok, kde sa o pripravovanom filme dozviete všetko potrebné.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/black-widow-characters-nahled.jpg

Black Widow: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Marvelovské filmové univerzum síce pod vplyvom koronavírusovej pandémie trochu spomalilo, v roku 2021 už sa ale kolesá tohto komiksového kolosu roztáča opäť naplno. Po úspešných seriáloch WandaVision a The falcon & The Winter Soldier prichádza na rad dobrodružstiev superšpiónky Black Widow, ktorej rovnomenná sólo snímka zažila už niekoľko odkladov premiéry. Čakanie bolo dlhé, poďme sa teda pozrieť na všetko podstatné, čo sme sa medzitým o prvej sólovej misii tejto superhrdinky dozvedeli. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/x-men-povstani-mutantu-recenze-deskova-stolni-hra-cover-wide-nahled.jpg

X-Men: Povstání mutantů (RECENZIA) – superhrdinské ťahanie naprieč kontinentmi

Vo svete doskových hier majú veľké licencie svoje pevné miesto, pretože na atraktívnu tému sa nechajú nalákať nielen vyznávači súbojov nad doskou stola, ale aj nováčikovia, ktorých privábi obľúbené univerzum. To určite platí pre komiksový fenomén Marvel, s ktorého licenciou v krátkom slede vyšlo hneď niekoľko titulov ako LCG Marvel Champions, kartové Marvel: rukavica nekonečna či marvelovská variácia na Splendor. Teraz sa na trhu objavuje projekt X-Men: Povstání mutantů, ktorý sa spolieha na kocky. Poďme sa na neho pozrieť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-falcon-and-the-winter-soldier-poster-nahled.jpg

The Falcon and the Winter Soldier: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Štúdio Disney v priebehu minulej dekády vybudovalo filmové univerzum, v ktorom ožili tie najslávnejšie komiksy a postavy vydavateľstva Marvel. A aj keď marvelovský filmový vesmír nateraz vyvrcholil megahitom Avengers: Endgame, a do ďalšej fázy sa ešte len pomaly rozbieha, Disney svoj komiksový svet chce naďalej rozvíjať pomocou hraných seriálov vysielaných exkluzívne na streamovacej platforme Disney+. Nedávno odvysielaná show WandaVision ukázala, že ide o krok správnym smerom, čo ešte viac našponovalo očakávania na seriál Falcon and Winter Soldier, ktorý mal premiéru v druhej polovici marca 2021.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-avengers-ps5-recenze-hawkeye-title-nahled.jpg

Marvel’s Avengers (RECENZIA) – Ako sa marvelovským superhrdinom darí na PS5?

Akčná online adventúra Marvel's Avengers mala byť obrím hitom, minimálne kvôli súčasnej popularite marvelovských superhrdinov. Bohužiaľ to ale tak úplne nedopadlo a výsledkom bola skôr ľahko nadpriemerná akcia, ktorá od svojho vydania vinou značne stereotypnej hrateľnosti zápasí s neustále klesajúcou hráčskou základňou. Dokáže tento nepriaznivý vývoj zvrátiť vydanie next-gen verzie hry, ktorá je v podobe free upgradu zadarmo pre existujúcich hráčov? Ako sa nám Marvel's Avengers hralo na PS5, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-miles-morales-recenze-key-art-nahled.jpg

Marvel's Spider-Man: Miles Morales (RECENZIA) – Pavúčie dobrodružstvo novej generácie

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales od štúdia Insomniac Games je výbornou akčnou adventúrou a PlayStation exkluzivitou, ktorá symbolicky uzatvára funkčné obdobie pozvoľna odchádzajúcej PS4 a zároveň štartuje éru nedávno vydanej PlayStation 5. Aký je však rozdiel medzi dvoma generačnými verziami jednej hry? Ide len o zanedbateľné odlišnosti, alebo sa dobrodružstvo pavúčieho muža stáva na next-gene úplne novým zážitkom? To sa dozviete v update našej pôvodnej recenzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvels-spider-man-miles-morales-nahled_1.jpg

Marvel's Spider-Man: Miles Morales – záchrana Harlemu v prvej gameplay ukážke (NOVINKA)

Pavúčí muž (Marvel's Spider-Man) zožal v roku 2018 na PS4 ohromný úspech, nie je sa preto čomu čudovať, že tento superhrdina mieria aj na novú generáciu konzoly PlayStation, aj keď sa pod upnutým kostýmom tentoraz skrýva niekto iný. Po Peterovi Parkerovi preberá pavúčie opraty Miles Morales, mladík z Harlemu, ktorý je v superhrdinskej brandži pomerne nový. Vôbec prvá nezostrihaná ukážka gameplayu Marvel's Spider-Man: Miles Morales však ukazuje, že sa o seba vie postarať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iron-man-vr-recenze-nahled1.jpg

Marvel’s Iron Man VR (RECENZIA) – Železným mužom ľahko a rýchlo

PlayStation 4 sa už pripravuje na odchod do konzolového dôchodku, úsvit svojho života však spestruje hráčom titulmi ako je The Last of Us Part II, Ghost of Tshusima či pre fanúšikov virtuálnej reality práve vychádzajúcim Marvel's Iron Man VR. Štúdio Camouflaj od začiatku vystupovalo veľmi ambiciózne a sľubovalo plnohodnotnú hru, ktorá nám umožní stať sa Iron Manom, teda splniť si sen nejedného fanúšika komiksov. To, či hra zažiarila ako repulsory Iron Mana alebo naopak pohorela ako ich cieľ, zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvel-deskova-hra-cover-nahled.JPG

Marvel Champions: Kartová hra (RECENZIA) – Mocní hrdinovia vo vašich rukách

Kinematografia zaváňajúca pukancovou zábavou v súčasnosti nemá inšpiratívnejšie zdroje ako komiksy. V našej redakcii sa tešia veľkej popularite zošity od vydavateľstva Marvel a s nimi sa spájajúce filmový svet MCU, čo sa odráža aj v natešenosti na počítačové spracovanie Avengers. Než sa ho budúci rok dočkáme, môžeme zažiť vlastné dobrodružstvo v doskovke Marvel Champions, na ktorú sa pozrieme v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marvel-ultimate-alliance-3-thumbnail-nahled.jpeg

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order (RECENZIA) – marvelovský grupáč tretíkrát

Vesmír je opäť v ohrození. Obávaná zberba superzločincov The Black Order sa vydáva na krvavú výpravu s cieľom získať všetky Kamene nekonečna, v ceste im však stojí plejáda tých najslávnejších hrdinov od Marvelu. Komiksová akčná smršť Marvel Ultimate Alliance 3 prichádza exkluzívne na Nintendo Switch, vývoj tohto dielu si ale tentoraz vzalo na starosť štúdio Team Ninja. Ako sa s tým popasovali?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií