PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/masazni-pristroj-rowenta-nahled.jpg

Masážny prístroj na tvár Rowenta LV6020F0 Youth Facial (RECENZIA)

Ako efektívne spomaliť starnutie pleti a zlepšiť jej vzhľad? Odpoveďou by mohol byť masážny prístroj na tvár Rowenta LV6020F0 Youth Facial určený pre ženy od 30 rokov, ktorý sme pre vás vyskúšali v domácej recenzii. Aké má výsledky? Čítajte ďalej. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-masazni-pristroj-nahled.jpg

Masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour (RECENZIA)

Ako prekabátiť čas a získať znova mladistvú a krásnu pleť bez povädnutých kontúr? Odpoveďou je masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour, ktorý sme osobne vyskúšali a máme tak možnosť ohodnotiť jeho účinky aj celkový výsledok po 14-dňovom testovaní.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Rowenta-Anti-ageing-Eye-Massager-nahled.jpg

Masážny prístroj na očné okolie Rowenta Anti-ageing Eye Massager (RECENZIA)

Masážny prístroj na očné okolie Rowenta Anti-ageing Eye Massager sľubuje zmiernenie opuchov pod očami a redukciu jemných vrások a vejárikov. Ako obstál v domácej recenzii?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/masazni-podlozka-beurer-recenze.jpg

Masážna podložka Beurer MG280 (RECENZIA)

Mať možnosť dopriať si každý deň strečing alebo masáž ako od maséra je mojím snom, ale ako si na to nájsť čas? Masážnu podložku Beuer Yoga and Stretch Mat MG280 som začala testovať s nadšením. Či dokáže masážna podložka splniť moje očakávania a zmierniť bolesť chrbta, zistíte v mojej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/celluform-pristroj-banner1.jpg

Masážny prístroj Beauty Relax Celluform (RECENZIA)

Otestovali sme masážny prístroj Beauty Relax Celluform, ktorý sľubuje viditeľné výsledky pri tvarovaní problematických partií. Ako prístroj funguje, ako sa s ním pracuje a ako sa nám osvedčil po mesačnom používaní, dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/masaze.jpg

Masáže – jednoduchý návod, ako sa naučiť masírovať v domácich podmienkach

Žijeme vo veľmi neistých časoch. Už nás netrápi len pracovný stres a povinnosti. Bojíme sa o svoje zdravie a zdravie svojich blízkych. Nutne si od všetkého potrebujeme oddýchnuť a poriadne relaxovať. Masáž je veľmi efektívny spôsob relaxácie tela aj duše. Vďaka nášmu článku sa dozviete všetko podstatné, čo o domácej masáži musíte vedieť a nájdete v ňom tiež detailné návody masáží jednotlivých partií. Pridáme tiež niekoľko užitočných tipov na efektívne masážne prístroje na domáce použitie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/airbi-fit-recenze-test.jpg

Masážny prístroj Airbi FIT (RECENZIA)

V domácej recenzii sme podrobili dôkladnej skúške ručný masážny prístroj Airbi FIT. Prečítajte si, ako zvláda domáce masáže, ako sa používa a či si s ním zvládnete namasírovať chrbát bez cudzej pomoci. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/masazni-pristroj-beurer.jpg

Masážny prístroj na nohy Beurer FM 120 (RECENZIA)

Hľadáte úľavu od unavených nôh alebo si chcete dopriať príjemný relax na konci hektického dňa? Potom vyskúšajte masážny prístroj na nohy Beurer FM 120, ktorý ponúka vítanú úľavu prostredníctvom masáže shiatsu a tlakovej masáže. Naša recenzia vás bližšie zoznámi s týmto šikovným terapeutom a prezradí, v čom spočíva čaro jeho schopností. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/highroller-masazni-valec-nahled.jpg

Masážny valec Highroller pre život bez bolesti

Hľadáte profesionálneho maséra, ktorý vám bude k dispozícii každý deň? Masážny valec na chrbát a iné svalové partie Highroller je presne to, čo hľadáte. Uvoľní a precvičí svaly, zlepší prekrvenie a podporí odplavovanie škodlivín z tela. V čom vyniká oproti iným masážnym valcom? Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií