AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/magic-ui-2-ku-1.jpg

Honor Magic UI – používateľské prostredie telefónov Honor

Čo všetko sa skrýva pod pojmom Honor Magic UI? Aké sú podobnosti medzi prostredím Magic UI a EMUI? Viac v tomto článku, kde si Magic UI v krátkosti predstavíme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sd-card-uvodni-obrazek.jpg

Ako presunúť aplikácie na SD kartu? (NÁVOD)

V dnešnej dobe výkonných mobilných telefónov sa stále môžeme stretnúť s prípadom, že nám úložisko nášho smartfónu nestačí. To možno vyriešiť presunutím súborov na pamäťovú kartu. Ako teda na to?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g-8.power-lite-nahled.jpg

Motorola Moto G8 Power Lite vydrží 3 dni a má nízku cenu

Nový prírastok do radov telefónov strednej triedy je tu. Motorola Moto G8 Power Lite ponúkne 5 000 mAh akumulátor, ale aj 6,5" displej. Ide o odľahčenú verziu, takže bude stáť menej ako ostatné mobilné telefóny rovnakého radu. Aká bude cena G8 Power Lite? A kedy sa dostane na náš trh? Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií