AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Historie_cypherpunks_bitcoin_crypto.jpeg

Historie Cypherpunku (2. část)

Zajímá vás hnutí Cypherpunks? Chcete se dozvědět, co vedlo ke stvoření Bitcoinu a jaké osobnosti se o to zasloužily? Nejsou vám cizí pojmy jako suverenita, soukromí, filozofie, anarchie, inovátorství? Vše začalo v sedmdesátých letech a skrz současnost se tento motýlí efekt dozajisté bude přenášet a formovat ještě další dlouhé roky. Čtěte dále, nahlédněte do zákulisí této tajemné hry a dozvíte se mnohem více.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/crypherpunks-bitcoin-soukromi-anonymni.jpg

História Cypherpunku

Zaujíma vás hnutie Cypherpunks? Chcete sa dozvedieť o tom, čo viedlo k stvoreniu Bitcoinu a aké osobnosti sa o to zaslúžili? Nie sú vám cudzie pojmy ako suverenita, súkromie, filozofia, anarchia, novátorstvo? Všetko začalo v sedemdesiatych rokoch a cez súčasnosť sa tento motýlí efekt dozaista bude prenášať a formovať ešte ďalšie dlhé roky. Čítajte ďalej a nahliadnite do zákulisia kryhy dozviete sa oveľa viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vydelat-penize-hranim-her-clanek.jpg

Ako zarábať peniaze hraním hier na PC

V poslednom čase sa kryptosvetom šíri naratív P2E čiže Play to Earn, čiže zarábate si tým, že hráte hru. Doteraz to bolo umožnené iba vybranému kruhu špičkových profesionálnych hráčov. Buď prispievali ako influenceri/youtuberi, alebo obišli pravidlá a predávali časti hry ostatným, ako napríklad čínski farmári zlatky v najhranejšom MMORPG World of Warcraft. „Blockchain mení gaming priemysel. Hráči už za svoj čas chcú niečo dostať, chcú vlastniť a obchodovať s hernými aktívami a očakávajú, že budú odmenení za zlepšujúce sa zručnosti v hre,“ vyhlásil Ben Cousens z Lakestar.  Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií