AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/MAYBELLINE-NEW-YORK-Color-Sensational.jpg

Vyskúšali sme pre vás: MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational

Zháňate výrazný rúž s hydratačným efektom, ktorý nebude vaše pery vysušovať, a zároveň sa bude pohybovať v priaznivej cenovej relácii? Možno je rúž MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 527 Lady Red práve tým pravým. Mňa okamžite zaujal, preto som neváhala a pustila sa do jeho testovania. Ako obstál? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/make-up-maybelline-nahled.JPG

Vyskúšali sme pre vás: make-up MAYBELLINE NEW YORK Affinitone 03 Light Sand Beige

Svetlý odtieň mejkapu nie je v regáloch drogérií bežný. Preto som bola nadšená, keď s odtieňom Light Sand Beige prišla spoločnosť Maybelline. Ako svetlý mejkap obstál v mojom teste? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Lucka.jpg

Vyskúšali sme pre vás: porovnanie maskár Maybelline a Dermacol

Túžite po hustejších a výrazných prírodných riasach a neviete, po ktorej maskare siahnuť? Otestovali sme pre vás dve obľúbené značky. V prvom rade Dermacol Mega Lashes Dramatic Look a spolu s ňou Maybelline New York Great Lash Mascara Blackest Black. Prečítajte si, z ktorej z nich bola Lucka viac nadšená. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií