Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/metro-redux-nintendo-switch-nahled.jpg

Metro Redux (RECENZIA) – Na Nintende Switch skôr z núdze cnosť

Dnes už legendárna séria Metro si našla svoje miesto najskôr na PC a Xboxe 360. Neskôr sa potom prostredníctvom prerábky prvých dvoch dielov s označením Redux vydala po PC tiež na Xbox One a PlayStation 4. Skoro by sa tak dalo povedať, že vydanie Redux edície na Nintende Switch nie je neočakávané, ale opak je pravdou. Switch si totiž už zo svojej podstaty s modernými FPS veľmi nerozumie. Ako sa hrá Metro Redux na Nintende Switch, sa dozviete v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/metro-exodus-sams-story-cover-nahled.jpg

Metro: Exodus – Sam's Story (Mini RECENZIA) – Konečne poriadne DLC

Udržať si kvalitu nie je vôbec jednoduché. Po vydaní Metro Exodus si snáď každý hráč myslel, že následne od vývojárov dostaneme datadisky, ktoré sa nám zaryjú hlboko do pamäti. Prvá expanzia The Two Colonels bohužiaľ nebola veľmi výrazná a navyše nepatrila medzi najdlhšie DLC, za čo si neodniesla veľmi pekné hodnotenie. V rozšírení Sam's Story sme preto kvôli neúspechu jeho predchodcu nevkladali veľké nádeje. Ako nakoniec dopadol, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/metro-exodus-the-two-colonels-uvodni-obr-nahled.jpg

Metro Exodus – The Two Colonels (Mini RECENZIA) – Krátky príbeh hrajúci na emócie

Na Metro Exodus – The Two Colonels sme čakali skutočne veľmi dlho. Vývojári z 4A Games si totiž dávali na čas, vďaka čomu predstavenie tohto DLC prišlo až na Gamescome 2019, kde bol viacmenej oznámený aj dátum vydania. Sami sme sa k nemu dostali až chvíľu po vypustení, dnes tu ale pre vás máme článok, v ktorom vám povieme, ako sa nám nakoniec prvá expanzia pre Metro Exodus páči.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/metro-exodus-tunel-nahled.jpg

Metro Exodus (RECENZIA) – riadna jazda po postapokalyptickom Rusku

Veľkolepé finále série Metro dorazilo do našej redakcie pred niekoľkými dňami, vďaka čomu sme mali možnosť vydať sa na púť postapokalyptickým Ruskom pekne v predstihu, poriadne Metro Exodus otestovať a dokonca absolvovať niektoré pasáže viac ako raz. Aké pocity v nás ďalšia časť príbehu statočného Arťoma zanechala, v čom nám hra od 4A Games nesadla, a čo je naopak jej hlavným tromfom, si prečítate v nasledujúcich odsekoch našej recenzie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií