PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-mikrovlnku.jpg

Ako vyčistiť mikrovlnku (TIPY A TRIKY)

Mikrovlnka nám dokáže ušetriť veľa času a práce, ale nesmieme zabúdať na jej pravidelné čistenie. Pripravili sme pre vás rady a triky, ako vyčistiť mikrovlnku rýchlo a bezpečne, dokonca aj od zaschnutých a mastných nečistôt, bez toho, aby ste sa trápili zdĺhavým čistením. Poradíme tiež, že moderná mikrovlnná rúra okrem ohrievania jedla ponúka aj zaujímavé možnosti pre rýchle a zdravé varenie a pečenie. A odporcom mikrovlnky objasníme, či je mikrovlnné žiarenie naozaj nebezpečné a či predstavuje mikrovlnná rúra zdravotné riziká.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/moderni_mikrovlnna_trouba_nahledovy.jpg

Kvalitná mikrovlnná rúra ušetrí čas, prácu aj financie

Kvalitné mikrovlnné rúry už dávno nie sú iba ohrievače jedla. Existuje veľa faktorov, ktoré z bežných výrobkov robia ozajstných pomocníkov v kuchyni. O aké ide a prečo si takú mikrovlnnú rúru vybrať?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií